Ben jij ook zo goed in het uitstellen van het schrijven van je blogberichten?
Er zijn altijd zo veel redenen waarom je er nu niet aan kunt werken. Je hebt geen tijd. Je inspiratie is ver te zoeken. Misschien denk je zelfs dat je niet goed genoeg kunt schrijven. Of je vraagt je af:

‘Wie leest mijn blog nou?’
‘Wie zit er op mijn verhaal te wachten?’
‘Waar kan ik over schrijven?’
‘Zal ik mijn persoonlijke verhaal nu wel of niet delen? En hoe dan?’
‘Hoe begin ik eigenlijk?’ ‘
‘Wat is een goede titel?’
‘Hoe werk je met tussenkopjes?’

Voor je het weet, is de maand weer voorbij en heb je geen enkel blogbericht online gezet.

Bloggen, je ziet er altijd weer tegenop. Je kunt het best een beetje, maar je gunt jezelf er nooit de tijd voor. Je weet ergens wel hoe belangrijk bloggen is voor je business, maar toch doe je het steeds niet, of veel te weinig.

Hoe fijn zou het zijn als je iedere maand één dag volle focus op je blog zou hebben? Als je met één dag werk klaar zou zijn voor een hele maand? Als je al je blogberichten geschreven had en ze klaar waren om online te zetten? Als je daardoor tijd en ruimte overhoudt om te werken aan je dromen? Om plannen uit te werken, creatief te denken, te werken aan en in je bedrijf?

Wat nu als we dat nu eens gewoon gaan doen? Als je samen met andere ondernemers één dag in de maand samen zou komen en onder begeleiding van de schrijfcoach voor teksten vanuit je hart zou gaan bloggen? En je dan einde van de dag helemaal klaar was? Ze alleen nog maar in hoeft te plannen en er een hele maand niet meer aan hoeft te denken? Zou dat niet heerlijk zijn?

 • De welbekende stok achter de deur
 • Inspiratie als jij het even kwijt bent
 • Geen redenen meer om niet te bloggen
 • Onzekerheden weggenomen door je deskundige coach
 • Blokkades en ‘beren op de weg’ getransformeerd naar kansen en teddyberen

Een aantal voordelen van regelmatig bloggen op een rijtje:

 • Je klanten vinden je leuker. Je hebt hem vast weleens gehoord: know-like-trust. Klanten willen je leren kennen, gaan je dan steeds leuker vinden en uiteindelijk vertrouwen. Pas dan gaan ze met je in zee.
 • Google vindt je leuker! Google houdt van sites die in beweging zijn, die regelmatig veranderen. Nieuwe blogberichten online zetten is zo’n verandering waardoor ze je hoger plaatsen.
 • Je profileert jezelf als expert. Klanten kunnen zien dat je weet waar je het over hebt. Als jij vaker post, komen ze meer te weten over jouw expertise.
 • Je wordt zichtbaar en blijft in het hoofd van potentiële klanten. Als jouw potentiële klanten jou steeds voorbij zien komen, dan ben jij de eerste aan wie ze denken als ze iemand nodig hebben op jouw vakgebied.
 • Je kunt steeds je social media een impuls geven. Je kunt bijvoorbeeld kortere posts plaatsen over het thema van jouw blog van die week en ofwel je blog online zetten, of linken naar je blog.
 • Je hoeft je nooit meer af te vragen wat je aan je maillijst moet sturen, je kunt ze namelijk gewoon je blog sturen of een link naar je blog in je nieuwsbrief zetten.

De moeite waard, nietwaar?

Wat gaan we doen?

Een dag per maand komen we samen op een heerlijke, inspirerende plek in Zevenaar, waar jij voor een hele maand je blogberichten schrijft. Ik help je aan inspiratie als je het even kwijt bent, beantwoord je vragen, help je als je vastloopt, geef tips en check je blogberichten desgewenst op foutjes, zodat je ze na deze dag zo online kunt zetten!

Wat krijg je?

 • Een werkboek: Nooit meer Writer’s Block voor je blog met tips, inspiratievragen en voorbeelden.
 • Een bak inspiratie.
 • Tips en trucs om zo direct toe te passen.
 • Motivatie. Tot nu toe heeft iedereen waarmee ik gewerkt heb uiteindelijk de lol in het bloggen ontdekt, het is aanstekelijk!

Dit gaat het je opleveren:

 • Een enorme boost in je blog! Je gaat eindelijk met regelmaat bloggen.
 • Meer tijd om aan je bedrijf te werken.
 • Nieuwe inspiratie.
 • Meer rust in je hoofd.
 • Meer vertrouwen in jouw persoonlijke schrijfstijl.
 • Een steeds betere blogtechniek.
 • Nieuwe ideeën.
 • Je leert hoe je een aansprekende titel schrijft, waar je over kunt bloggen, hoe je tussenkopjes gebruikt, etc.
 • En natuurlijk ga je steeds beter bloggen, waardoor je meer mensen aanspreekt en nieuwe ‘fans’ krijgt.

De eerstvolgende Blogfocus dag is 14 september. Stuur me even een bericht als je erbij wilt zijn, dan bel ik je even.

Jouw investering:

Voor een abonnement van 3 maanden: €177,- per maand

Voor een abonnement van 6 maanden €155,- per maand

Prijzen zijn exclusief btw.


Let op: Na de zomervakantie komen er ook Blogfocus dagen in Doetinchem. Laat je het alvast weten als je interesse hebt?

Veelgestelde vragen:

Hoe groot is de groep?
Ik werk met groepen van maximaal 8 personen, zodat ik voor iedereen tijd en aandacht heb. 

Hoe ziet de dag eruit?
We starten om 10 uur, bij Centrum 4.0 in Zevenaar, een hele fijne locatie met veel licht en een prachtig uitzicht. Tussen de middag zorg ik voor een lekkere lunch, dieet wensen kun je van tevoren aan mij doorgeven. Er is de hele dag door koffie, thee en water te krijgen. We sluiten af rond 4 uur.

Controleer jij alle blogberichten?
Ik probeer zo veel mogelijk blogberichten op de dag zelf door te lezen en van feedback te voorzien, maar mocht ik dat niet redden, dan kun je de berichten die je op deze dag hebt geschreven aan me mailen en check ik ze zo snel mogelijk. Op de dag zelf kunnen jullie al jullie vragen aan me stellen die jullie maar hebben. Je gaat altijd met minimaal één blogbericht dat klaar is voor publicatie naar huis, dus je kunt gelijk de week erna posten.

Hoeveel blogberichten schrijf ik op zo’n dag?
Dat ligt natuurlijk ook aan je doel en hoe snel je schrijft. De één post graag om de week een blogbericht, de ander iedere week. Ik ga ervan uit dat je er sowieso twee zult schrijven, maar doordat je steeds beter leert bloggen en ik je leer om overal in je leven inspiratie te vinden, zal ook je snelheid omhoog gaan en zul je op den duur waarschijnlijk vier blogberichten per dag gaan schrijven.

Moet ik gelijk een abonnement van meerdere maanden nemen?
De eerste maand is er om kennis te maken, neem even contact met me voor mijn speciale kennismakingsaanbod op als je mee wilt doen. Je zit na de eerste keer dus sowieso nog nergens aan vast. Bevalt het je goed, dan kun je een abonnement nemen.

Op welke dag gaat dit plaatsvinden?
Op zaterdag. De Blogfocus dagen zullen of aan het einde van de maand, of aan het begin van de nieuwe maand plaatsvinden. 

Voor wie is dit?

 • Voor ondernemers die nu écht willen gaan bloggen.
 • Voor missie ondernemers die uit willen dragen wat zij te bieden hebben.
 • Voor ondernemers voor wie een blog goed bij kan dragen aan hun onderneming, dus iedereen die kennis te delen heeft, of er baat bij heeft als mensen hen beter leren kennen.
 • Voor ondernemers die wel al een beetje weten hoe ze moeten bloggen. Als je nog moet starten en nog niet weet hoe je dat het beste doet, neem dan even contact met me op.

Heb je nog andere vragen, of wil je je graag aanmelden, mail me dan via de onderstaande knop je telefoonnummer. Ik spreek je graag!

>