• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • Zo’n flow dat je niet doorhebt dat je huis onderloopt

augustus 17, 2017

Zo’n flow dat je niet doorhebt dat je huis onderloopt

Vanochtend zat ik lekker te schrijven aan mijn nieuwe weggever. Ik vind namelijk dat mijn oude weggever (taaltips) niet 100 % past bij mijn onderneming. Natuurlijk wil ik jullie graag helpen om minder taalfouten te maken, maar ik wil jullie vooral helpen om krachtige, rakende teksten te schrijven. Ik wil jullie inspireren en helpen om betere blogs en nieuwsbrieven te schrijven. Of een site die echt bij jou past, die weergeeft wie jij bent.

Maar goed, ik dwaal af. Ik zat dus heerlijk in mijn flow, lekker muziekje op, toen ik ineens een gek geluid hoorde, ergens achter mijn muziekje, het leek wel …. – Ineens schoot mijn brein in de alarm stand – gedruppel! Ik liep naar de gang en ja hoor, er drupte water! Naar beneden! Vanaf het plafond! Dat gebeurt er dus – best logisch ook – als iemand vergeet de kraan dicht te draaien terwijl de stop erin zit. En het overloopje – of hoe zo’n ding ook heet, mijn technische woordenschat is niet zo heel groot – zat dicht doordat er iets bovenop lag. De hele badkamer stond blank, het was de gang ook ingelopen en drupte, onder andere via een lamp, beneden de gang in.

Waar zit dan het positieve aspect in dit verhaal? Dat ik dus in zo’n flow zat, dat het me niet eens opgevallen was dat ons huis langzaam onderliep. De natte badkamer – met alle gevolgen van dien – gun ik je niet, die flow wel! Heb je al alle inspiratievragen beantwoord die op mijn Facebook pagina stonden, gratis en voor niets? Daar zit de basis in voor mooie blogs, geloof me. En dat je over allerlei dingen die je overkomen, opvallen, of raken een blogbericht kunt schrijven, dat zie je mooi in dit bericht!

Kun je nu hulp gebruiken bij het bloggen? Dan heb ik twee opties voor je: Als je zelf redelijk goed kunt schrijven, maar met name een stok achter de deur, inspiratie en hier en daar een verbetering van een foutje nodig hebt, dan is Blogfocus iets voor jou.
Heb je moeite om goed te schrijven, krijg je je gevoel en beelden niet op papier, herken je jezelf nauwelijks in je eigen teksten of maak je veel taalfouten, dan kun je beter even bij mijn Aanbod voor ondernemers kijken. En heb je een vraag, neem dan gerust contact op, bijvoorbeeld via die ontzettend groene knop op iedere pagina van mijn site. Makkelijker kan ik het je nauwelijks maken, toch?

gerelateerde berichten


You had me at hello

You had me at hello

Hoe blijf je zichtbaar als je het druk hebt?

Hoe blijf je zichtbaar als je het druk hebt?

Wat heb ik daaraan?

Wat heb ik daaraan?

De kracht van anders zijn

De kracht van anders zijn
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>