Ik help je jouw liefde in woorden te vangen

Er is iemand overleden waar je zielsveel van hield en die liefde wil jij overbrengen. Nog één keer uitspreken. Een laatste eerbetoon aan degene die vanaf nu in jouw hart voortleeft.

Jouw liefde nog één keer kunnen uiten, ten overstaan van alle nabestaanden, is één van de mooiste dingen die je kunt doen. Ik kan het weten, ik deed het twee keer, bij mijn vader en mijn moeder. Natuurlijk is het moeilijk, ik was ook bang dat ik het niet zou kunnen, maar het is zo dankbaar om te doen! Als je de focus legt op je dankbaarheid en de mooie kanten van degene die ging, lukt het je echt en zul je anderen en jezelf troosten met jouw woorden.

Het kan alleen moeilijk zijn om in deze zware tijd de juiste woorden te vinden, de juiste toon voor jouw tekst. Hoe vang je jouw liefde in woorden? Hoe vertel je wat jullie deelden? Wat uniek was voor jullie? Hoe breng je al die dingen die zo mooi waren onder woorden?

Ik kan je daarbij helpen en doe dat met een hart vol liefde, ik weet immers hoe het is om iemand te verliezen. Maar ik weet ook hoeveel kracht je kunt putten uit het uitspreken van jouw woorden, hoe dankbaar je je erna voelt, hoe je tijdens het schrijven en spreken je hart voelt zwellen van de liefde die er voor altijd in mag wonen.

Als jij iemand verloren bent en graag wilt spreken op de uitvaart, maar hulp nodig hebt bij de tekst, neem dan contact met mij op. We bellen of skypen dan om te bespreken wat je zou kunnen vertellen en ik help je jouw tekst te schrijven. Uiteraard werken we samen om dit voor de uitvaart klaar te hebben. Mail mij op info@nadialievaart.nl of stuur me via mijn Facebook een Messenger bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

De kosten hiervan zijn €255,- (incl. btw)

>