december 16, 2018

Tijd voor jouw moedige hart

Zaterdagochtend 6.55. Ik heb net mijn jongste terug gebracht naar bed nadat hij een knuffel was komen halen na een nachtmerrie over “een draak met vuurogen”. En, zoals altijd, lig ik daarna eerst even wakker en mijmer wat. Geen idee waar mijn hoofd de woorden vandaan plukt zo in de vroege ochtend, maar ineens zijn ze er: ‘Je hart is nooit bang’. Uiteraard associeert mijn brein verder. Bedenkt hoe mensen vaak denken dat hun hart bang is. Het liedje van Rob de Nijs schiet zelfs, jammer genoeg, ‘aan’ in mijn hoofd. Nee, Rob, je hart was niet bang, je hoofd was bang.

Ons moedige hart

Jouw hart is juist moedig. Het vreest niets, want het kent echte liefde. Zelfs als het deze ooit verloren is, zelfs als je hart gebroken is, is dat niet de plek waar je angst huist. Die huist in jouw hoofd, dat al die doemscenario’s op kan roepen. Ja, jouw hart voelde de pijn, maar die kon het aan. Die wist dat het door alles te doorvoelen weer zou helen. Met littekens misschien, maar sterker dan ooit. Het is je hoofd die het je moeilijk maakte. Je hoofd die ‘wat als’ scenario’s opriep. Je hoofd die bedacht dat je je emotie beter weg kon stoppen. Je hoofd die niet wilde dat je huilde in het openbaar, toen je hart het even uitschreeuwde. Jouw hoofd die je woede wegredeneerde toen je onrecht werd aangedaan. Je hoofd die je wijze hart het zwijgen oplegde.

Het is tijd voor jouw hart

Jouw wijze, moedige hart weet waar jij heen wil. Het kent je diepste dromen en verlangens. Het weet wat je hebt doorstaan. Het weet wat je allemaal kan. Het weet hoe het vol zit met liefde om te delen. Jouw wijze hart vindt het tijd. Tijd om te gaan delen wat in je zit. Tijd om jouw transformatie van rups naar vlinder te laten zien. Tijd om te gaan staan voor wie jij echt bent. Tijd om te gaan stralen zoals alleen jij dat kunt.

2019, het jaar van jouw hart?

Wordt 2019 het jaar dat jij eindelijk gaat luisteren naar jouw hart? Laat je jouw twijfels achter in 2018? Laat jij los wat jou tegenhoudt, alle stemmetjes in jouw hoofd? Ga je de fluistering van je hart volgen en nu écht delen wat er in je hart leeft?

Begin 2019 knallend

Lieve, mooie, wijze jij, ga jij eindelijk stralen zoals alleen jij dat kunt? Jouw unieke gebroken en gelijmde hart laten zien aan de wereld? Ga jij eindelijk anderen deelgenoot maken van jouw reis? Ga je in 2019 eindelijk bloggen? Ik heb een fantastische kans voor je om 2019 spetterend en stralend te beginnen. Mag ik de eerste stappen van jouw nieuwe reis met je meelopen? Klik hier voor mijn spiksplinternieuwe online training. Gecoacht worden door mij, kunnen sparren, vragen stellen en dat allemaal vanuit jouw eigen huis. Gaan we samen 2019 knallend beginnen?

gerelateerde berichten


Ben jij een voorloper

Ben jij een voorloper

You had me at hello

You had me at hello

Niemand is 100% licht

Niemand is 100% licht

Hou jij van ‘jouw alleen’?

Hou jij van ‘jouw alleen’?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>