zo krijg je kanjers van klanten
Contentboost ochtend

Schrijf onder begeleiding en met hulp jouw content voor een maand.

zo krijg je kanjers van klanten
Contentboost ochtend

Schrijf onder begeleiding en met hulp jouw content voor een maand.

Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

In één ochtend je content voor een maand op papier


Is het schrijven van je content voor social media of je maillijst voor jou veel te vaak een worsteling?

Omdat je:

 • Jezelf de tijd niet gunt.
 • Niet genoeg inspiratie hebt. Steeds maar weer wat nieuws verzinnen...
 • Het je niet lukt wat je verzint goed op papier te krijgen.
 • Je halverwege vastloopt.
 • Je nog steeds het idee hebt: Ik doe maar wat
 • Of je tussendoor worstelt met de vraag: Hoe schrijf ik dat ook alweer? Waardoor je steeds van alles moet checken en opzoeken? (Dahaag flow ☹)

Content bedenken en dan gaan zitten om het te schrijven, sommigen vinden het een eitje, maar jij niet. Naast dat je altijd maar weer die inspiratie op moet roepen (en soms wil die gewoon maar niet komen), moet je ook nog de tijd vinden om het allemaal te schrijven en in te plannen.

Je zou willen dat er iemand met je meedacht over wat je nu kunt plaatsen. Iemand die zich kan verplaatsen in jouw ideale klant. En dat je dan gewoon een paar uur de tijd had om lekker het contentkanonnetje uit te hangen. Met een vraagbaak/juf/corrector/inspirator in de buurt die je steeds verder kan helpen als je vastloopt en die ook nog je vragen kan beantwoorden.

Vanaf 5 juli is die kans er: Op een mooie, centrale locatie in Zevenaar gaan jullie, met mij aan jullie zij als jullie inspirator/corrector/motivator/lerares/cheerleader, schrijven. Een ochtend lang alleen maar voor jouw content voor social media, of je blog, je mailijst...

Hoe zou het voor je zijn om geen stress meer te hebben over je content, omdat je alles al af en ingepland hebt?

Dit wil jij toch ook?


Geen stress meer over jouw content

Je content voor een maand afgevinkt en ingepland

Pakkende teksten schrijven zodat je jouw ideale klant steeds weer aanspreekt

Consistent zichtbaar zijn en in de gedachten van je ideale klant blijven

Contentboost

Zodat je op een authentieke, pure en liefdevolle manier onder de aandacht komt bij klanten die echt bij je passen.

Wat gaan we doen?


In een kleine groep komen we bij elkaar. Aan het begin help ik jullie op weg: We nemen door wie je ideale klant is en wat je onder de aandacht wilt brengen en ik geef je ideeën. Daarna gaan jullie lekker schrijven en ben ik steeds aanwezig voor al je vragen en vastlopers. Ik kan tussendoor teksten voor je checken, ik help je op weg als je het even niet meer weet en ik blijf je motiveren en inspireren waar nodig. Omdat we in een groepje zijn, leren jullie ook van wat ik de anderen aan tips en ideeën geef en zijn jullie elkaars stok achter de deur.


Wanneer is deze contentboost ochtend voor jou?


Deze ochtend is voor jou als:

 • Jij wel kunt schrijven, maar niet genoeg inspiratie hebt.
 • Je steeds vastloopt terwijl je schrijft. Heb je een pakkend begin... en dan?
 • Je te veel twijfelt over wat je schrijft, waardoor je het niet post. Hier kun je gelijk feedback vragen.
 • Je op een fijne manier, met lol, jouw content wil schrijven.
 • Je niet meer wilt stressen over wat je nu weer moet posten.

Bij voldoende animo komen deze ochtenden zo ongeveer om de 6 weken terug.

Praktisch

Waar: proeflokaal de Wittenburg in Zevenaar (vlakbij het station en makkelijk te bereiken vanaf de A12 en super makkelijk parkeren in een ruime parkeergarage vlakbij)

Wanneer: 5 juli van 10:00 tot 13:00. Graag 9:45 aanwezig

Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. Lunch is niet inbegrepen, maar zou je wel erna bij de locatie kunnen eten.

Dit zeggen anderen over werken met mij


Ik kreeg de moed te gaan doen waar ik naar verlangde

Nadia heeft me door schrijfoefeningen geholpen om hetgeen wat er in mijn hart en hoofd zat aan gedachten, ervaringen en gevoelens te verbinden en op te schrijven in de vorm van een blog. Ik was aan het begin van het traject onzeker en chaotisch, naarmate ik begon te schrijven kwam er rust. Wat ik vooral voelde bij Nadia was een mix van nieuwsgierigheid en vertrouwen naar mij toe waardoor ik de moed kreeg om te gaan doen waar ik naar verlangde. Namelijk het schrijven over het omarmen van je (eigen) sensitiviteit als mens. Nadia is een zeer kundig als het gaat om het uiteen trekken van een stuk tekst en hierin de kern te zien en je te prikkelen om deze tot zijn recht te laten komen.

profile-pic
Chandrika

Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven.

Door de ontmoeting met Nadia en haar coaching ben ik echt een aantal lagen doorgegaan. Zij heeft mij laten ervaren hoe het is om mijzelf zichtbaar te maken en hoe ik kan stralen als mens en fotograaf. Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven. Tijdens dit traject leek het wel alsof wij soms een telepathisch contact hadden, Nadia's woorden voelde ik al en begreep ik al zonder dat zij ze specifiek uitgesproken had. Of doordat zij vanuit haar intuïtie iets benoemde het bij mij ineens landde en helder werd. Heel mooi. Ik ben Nadia dankbaar voor haar rol in dit bewustwordingsproces.

profile-pic
Alice Kempers
Fotograaf

Nadia zorgde ervoor dat ik me weer verbond met mijn magie

Wow, Nadia. Wat heb jij mij ontzettend fijn geholpen door een heel bijzonder proces.Een proces van mezelf beter leren kennen. Met jouw vragen en met jouw opdrachten heb je mij mijn magie laten zien, zodat ik die nu onder woorden kan brengen in mijn bedrijf.Voor ons traject noemde ik mijn werk “de Paulette experience”. Jij hebt me geholpen om woorden te geven aan dat wat ik wel voel, maar vóór ons traject niet onder woorden kon brengen: wat doe ik als ik een afstemming maak? En wie ben ik als persoon om mee te werken? Wat onze samenwerking heel fijn maakte, is dat jij -net als ik- spiritueel bent. Dus jij snápt wat ik bedoel, en kreeg daar ook beelden bij.Jij zag mijn magie, die jij zo mooi De Wijze Vrouw noemt. Die beelden vertelde je mij, en je raakte mij diep: want dat is wie ik van binnen ben. Dat haalde jij in mij naar boven.Lieve Nadia, ik ben je heel dankbaar dat je mij hebt geholpen om mijn Wijze Vrouwen Magie in mij naar boven te halen, zodat ik het nu kan delen met mijn klant.Ik ben je dankbaar voor je zetjes en aanmoediging, voor de inspiratie en waardevolle tips om mijn (zelf)beeld nog beter naar buiten te kunnen brengen in mijn bedrijf.Je bent een hele fijne en open vrouw om mee samen te werken, om mee te groeien. De sessies waren vaak met een lach, soms met een ‘traan’ als ik vastliep – en jij zorgde er dan voor dat ik me weer verbond met mijn magie, zodat ik weer de inspiratie had om dóór te gaan. Je bent een topper, een ontzettend lieve en sprankelende vrouw en ik raad je van harte aan!

profile-pic
Paulette Kreuk

Met jou weet ik door te pakken.

Bijzonder dat je op mijn pad terecht bent gekomen. Met jou weet ik door te pakken om mijn verhaal te delen en mijn missie om mensen te inspireren. Jij laat me in mijn waarde en helpt mij nog meer te ontwikkelen in mijn passie voor schrijven!

profile-pic
Carina

Door Nadia heb ik mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. 

Ik vond mezelf nooit zo’n hele sterke schrijfster en was hier vrij onzeker in. Maar door Nadia heb ik juist mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. Door de inzichtelijke opdrachten en de opbouwende feedback, ontdekte ik mijn eigen “magie”. Het gene wat mij uniek maakt en wat ik meer in de wereld mag gaan brengen. Zo trek ik de cliënten aan waar ik blij van word en ook degenen waar ik het verschil voor kan maken. Dank je wel, Nadia!

profile-pic
Amy Keijzer

Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven.

Ik heb het blogcoaching traject als zeer waardevol en ondersteunend ervaren in mijn proces van zichtbaar worden. Na mijn burn-out periode voelde ik een grote behoefte om expressie te geven aan dat wat in me leeft door een blog te schrijven, maar ik had niet genoeg vertrouwen in dat ik het kan. Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven. Ik heb de nodige handvaten en tools gekregen om aangrijpende blogberichten te kunnen schrijven zonder me zorgen te maken dat er fouten in zitten. Ik heb Nadia als een ondersteunende, flexibele, meedenkende, meevoelende, creatieve schrijfcoach ervaren. Ze was aanwezig, niet alleen met haar kennis en coaching, maar ook met haar hart en ziel. Dat hielp mij zo enorm om de stap te maken naar vertrouwen in het schrijven van mijn verhaal.

profile-pic
Vilija Jozone

na deze ochtend


Heb je content geschreven voor de komende tijd.

Voel je je geïnspireerd en heb je leuke nieuwe ondernemers leren kennen.

Weet je nog beter hoe je jouw ideale klant aanspreekt.

Weet je nog beter hoe je mensen aan gaat trekken die bij jou passen

Heb je wat je nodig hebt om consistent zichtbaar te zijn.

Heb je feedback gehad op je posts, waardoor je weer dat je ze de wereld in kan slingeren.

Maarreh, de prijs?

Jouw investering in deze contentboost ochtend is €99,- (ex. btw)

Ben jij erbij?


Ben jij erbij 5 juli van 9:45 tot 13:00? Klik dan hieronder op de knop.

Heb je eerst nog een vraag voor me, stuur me dan een mailtje op nadia@nadialievaart.nl

>