zin in zichtbaar
LinkedIn training

Trek de leukste klanten aan via LinkedIn

zin in zichtbaar
LinkedIn training

Trek de leukste klanten aan via LinkedIn

Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

LinkedIn training:

De leukste klanten via LinkedIn


LinkedIn, je wil er wat mee. Hebt al wat geprobeerd, maar eigenlijk doe je maar wat. En wat je doet werkt niet.

Misschien post je al en krijg je alleen likes van je partner of je buurvrouw.

Waardoor je bereik dus dramatisch is en je er nog geen klanten vandaan haalt.

Of misschien durf je er nog niet eens te posten. Je wil wel, maar vindt het zo spannend, want was LinkedIn niet zo’n zakelijk netwerk? Waar de ‘LinkedIn politie’ je op je vingers komt tikken als je iets plaatst wat er volgens hen niet hoort?

Toch hoor je steeds vaker jubel verhalen. LinkedIn zou zo fantastisch zijn. Mensen halen er veel klanten vandaan. Klanten die ook nog eens sneller lijken te beslissen, die niet moeilijk doen over geld… En ja, dat wil je natuurlijk wel!

Maar HOE?

 • Wat moet je doen?
 • Wat moet je vooral laten?
 • Hoe kun je zorgen dat LinkedIn dikke vriendjes met je wordt en jouw post graag aan meer mensen laat zien?
 • Hoe zorg je dat je meer mensen bereikt en zorg je voor meer volgers en klanten?
 • Hoe schrijf je teksten die pakken én passen bij LinkedIn?
 • Hoe vertaal je wat jij kunt naar wat jouw klant zoekt?
 • Hoe maak je van een bijna-klant een klant?
 • Hoe richt je je profiel zo in dat hij aanspreekt en je er klanten uit krijgt?
 • Hoe ga je zorgen dat LinkedIn vóór jou gaat werken?
 • En hoe spring jij eruit op LinkedIn, op jóuw manier, die misschien net even anders is dan van de meesten?

Dat en meer ga ik je leren in mijn LinkedIn training: De leukste klanten via LinkedIn

Je kunt namelijk je LinkedIn profiel inrichten als een klantenmagneet. En je kunt zo schrijven dat je meer mensen aanspreekt. Je kunt laten zien dat jij anders bent, juist door jezelf te zijn. Ook op LinkedIn.

Jij mag uitblinken, ook op LinkedIn

Hoe zou het voor je zijn om gewoon jezelf te zijn op LinkedIn en daarmee de allerleukste klanten aan te trekken?

Dit wil jij toch ook?


Van jouw LinkedIn profiel een klantenmagneet maken.

Afrekenen met de beperkende stemmen in je hoofd die je nu nog tegenhouden je te laten zien zoals je bent


Van LinkedIn jouw schatkistje maken: Meer connecties, meer bereik, meer klanten. 

Je op LinkedIn laten  zien vanuit JOY. Delen wat bij jou past, waar jij blij van wordtJezelf laten zien zoals je bent en vanuit verbinding klanten aantrekkenJouw lievelingsklanten aanspreken en aantrekken zodat ze niet kunnen wachten om met jou te werken.


Zodat jij de allerfijnste klanten aantrekt. En helemaal jezelf kan zijn. Want is dat niet wat je wil, gewoon jezelf zijn? Ook - of júist -  als jij misschien anders bent dan vele anderen?

Jouw potentiële klanten moeten jou leren kennen, leuk vinden en vertrouwen voor ze met je gaan werken (know - like- trust) en dat bereik je door je consistent te laten zien. 

Wat krijg je?


Tijdens deze training werken we 2 maanden - 8 weken -  samen. Iedere week spreken we elkaar via Zoom, zodat ik je stok achter de deur ben om nu echt stappen te gaan zetten, en leer ik je weer een stap verder te komen in je laten zien op LinkedIn. Ik ben je lerares, je schrijfcoach en een beetje je business coach tijdens deze weken. Ook krijg je de modules die ik speciaal voor deze training schreef waarin ik je stap voor stap leer hoe jij je laat zien en klanten aantrekt die bij je passen.

Maak van je lINKEDIN PROFIEL EEN klantenmagneet

In het eerste deel van dit traject gaan we stap voor stap bezig om jouw profiel te 'pimpen'. We kijken eerst naar voor wie je gaat schrijven en hoe je hen aanspreekt, dan naar jouw superpowers: Waarom ben jij dé perfecte persoon om jouw klanten te helpen. Dan gaan we dit vertalen naar jouw profiel, waar we van boven tot onderaan gaan zorgen dat we jouw lievelingsklanten gaan aanspreken.

In dit stukje van de training beginnen we ook al met zorgen dat LinkedIin jou leuk gaat vinden.

Zo schrijf je voor je klant én Linkedin 

LinkedIn heeft duidelijke 'regels'; sommige dingen werken goed, sommige dingen die jij altijd gewend was te doen werken er totaal niet. In het tweede deel van deze training ga ik je leren hoe je zo schrijft dat je jouw doelgroep aanspreekt en dat LinkedIn het oppakt. Let op: Ik beloof je geen virale posts. Je leert hoe je jouw expertise laat zien en jouw ideale klant aanspreekt en aantrekt door jezelf te zijn. Ik ben nu je schrijfcoach én je stok achter de deur.

Ook leer ik je hoe je zorgt dat je netwerk groeit en hoe en waar je verkoopt op LinkedIn.

LinkedIn training leukste klanten via LinkedIn


Wanneer is deze training voor jou?


Deze training is voor jou als:

 • Jij zichtbaar wilt worden op LinkedIn en je profiel gelijk stevig neer wilt zetten
 • Je klanten wilt aantrekken die precies bij je passen
 • Je net begonnen bent op LinkedIn of je er nog niet uithaalt wat er in zit
 • Je er echt klaar voor bent en je tijd en energie wilt investeren in zorgen dat LinkedIn voor jou gaat werken
 • Je vriendjes wilt worden met LinkedIn. Het mag leuk zijn!

Wanneer is deze training NIET voor jou:

 • Als je tips wilt over allerlei technische snufjes. Ik leer je hoe je je profiel in kunt richten, hoe je dikke vriendjes wordt met LinkedIn en help je schrijven, ik ben geen whizz kid.
 • Als je geen tijd wilt besteden aan LinkedIn. Als je wilt dat het voor je gaat werken, dan zul je tijd moeten investeren, het is (voor) je werk.
 • Als je op zoek bent naar een 'quick fix'. Het kán snel gaan, maar meestal zal het wat tijd kosten voor je grote successen gaat boeken. 

Dit zeggen anderen over werken met mij


Ik kreeg de moed te gaan doen waar ik naar verlangde

Nadia heeft me door schrijfoefeningen geholpen om hetgeen wat er in mijn hart en hoofd zat aan gedachten, ervaringen en gevoelens te verbinden en op te schrijven in de vorm van een blog. Ik was aan het begin van het traject onzeker en chaotisch, naarmate ik begon te schrijven kwam er rust. Wat ik vooral voelde bij Nadia was een mix van nieuwsgierigheid en vertrouwen naar mij toe waardoor ik de moed kreeg om te gaan doen waar ik naar verlangde. Namelijk het schrijven over het omarmen van je (eigen) sensitiviteit als mens. Nadia is een zeer kundig als het gaat om het uiteen trekken van een stuk tekst en hierin de kern te zien en je te prikkelen om deze tot zijn recht te laten komen.

profile-pic
Chandrika

Nadia zorgt dat je jouw ware talenten helder ziet

Nadia kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik wilde leren bloggen en zij leerde me alle tips en tricks. Aan het einde van dit traject was ik niet alleen zekerder over mijn schrijfkunsten, maar zag ik ook een persoonlijke groei bij mezelf. Bij elke oefening die ik kreeg kwamen er blokkades los. Waardoor ik weer dichter bij mijn kern kwam. Nadia leert je niet zomaar hoe je je schrijven kan verbeteren of hoe je meer zichtbaar wordt. Ze leert je hoe te vertrouwen in je eigen groei, waardoor je beter in je kracht staat. Dit doet ze vanuit haar hart en ziel. Ze geeft je de kennis mee die zij zelf in haar leven heeft ontvangen. In Nadia herken je een vriendin die de spiegel van ware schoonheid voor je houdt. Zodat je jouw ware talenten weer helder ziet. Ze begeleidt je op jouw pad naar de weg van je toekomst, doormiddel van woorden. Het is net alsof ze de sleutel van je innerlijke vermogen voor je bewaart. Tot je klaar bent om die kracht weer te ontvangen en hiermee naar buiten te komen.Nadia leert je de wijsheden van jouw innerlijke zon en hoe deze weer te doen stralen. Dit door een voorbeeld te geven en het verwoorden van jouw innerlijk weten.

profile-pic
Zazou Hernalsteen

Ze geeft net even die extra magie aan je door zodat het stijve hobbelpaardje verandert in een kleurrijke sierlijke eenhoorn.

"Nadia kwam precies op het goede moment op mijn pad. Ik zat met mijn handen in het haar. Ik was keihard aan het werk maar het harde werk werd niet beloond. De afgelopen tijd had ik nul komma nul klanten. Ik was al wel zichtbaar op social media maar zette mijn kwaliteiten niet op de juiste manier in. Mijn overtuiging onder andere was dat ik dacht dat mijn klanten niet zaten te wachten op mijn persoonlijke verhalen en dat was direct mijn grootste winst en inzicht. Er ging een nieuwe deur voor mij open en zo kon ik weer met plezier werken. Ik heb een fijne samenwerking gehad met Nadia en ik hou van haar directheid en ze pakt door. Ze weet en voelt precies aan wat je nodig hebt. In mij als de persoon maar ook in het schrijven van mijn blogs. Ze geeft net even die extra magie aan je door zodat het stijve hobbelpaardje verandert in een kleurrijke sierlijke eenhoorn."

profile-pic
Elvira

Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven.

Door de ontmoeting met Nadia en haar coaching ben ik echt een aantal lagen doorgegaan. Zij heeft mij laten ervaren hoe het is om mijzelf zichtbaar te maken en hoe ik kan stralen als mens en fotograaf. Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven. Tijdens dit traject leek het wel alsof wij soms een telepathisch contact hadden, Nadia's woorden voelde ik al en begreep ik al zonder dat zij ze specifiek uitgesproken had. Of doordat zij vanuit haar intuïtie iets benoemde het bij mij ineens landde en helder werd. Heel mooi. Ik ben Nadia dankbaar voor haar rol in dit bewustwordingsproces.

profile-pic
Alice Kempers
Fotograaf

Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.

"Voordat ik met Nadia in contact kwam, had ik ongeveer twee jaar mijn eigen kinderpraktijk. Maar storm liep het nog niet echt, zacht uitgedrukt. Toen kwam ik op social media de post van Nadia tegen over haar traject ‘Zin in Zichtbaar’. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik gelijk een klik.Samen zijn we aan de slag gegaan met mijn website: Hoe spreek ik mijn ideale klant aan? Hoe vertaal ik dat naar mijn website?Na mijn website kwam het maken van een e-book en mijn eerste blogs. Elke week bespraken we via Zoom mijn geschreven creaties om te kijken wat er goed ging en waar er nog verbeteringen nodig waren (en die waren nodig, zeker in het begin!). Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.Het resultaat? Een compleet vernieuwde website, een e-book en mijn eerste blogs. Ik ben heel blij met alles wat Nadia me geleerd heeft en ga dit zeker toepassen op al mijn komende teksten!"

Met jou weet ik door te pakken.

Bijzonder dat je op mijn pad terecht bent gekomen. Met jou weet ik door te pakken om mijn verhaal te delen en mijn missie om mensen te inspireren. Jij laat me in mijn waarde en helpt mij nog meer te ontwikkelen in mijn passie voor schrijven!

profile-pic
Carina

na deze training


Staat jouw LinkedIn profiel stevig en laat jij je consistent zien als de expert die je bent

Weet jij hoe je je laat zien op LinkedIn, als jezelf, maar wel rekening houdend met wat werkt

Weet jij hoe je de leukste klanten aanspreekt en aantrekt met jouw profiel

Laat je zien dat jij uniek bent (Ja, je mag eindelijk ANDERS zijn , ook hier)


Is jouw profiel ingericht op sales en weet je hoe je deze steeds aan kan passen als je weer verder aan wilt scherpen

Weet jij hoe je nu en in de toekomst je kunt laten zien en heb je volop inspiratie voor je posts

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Wil jij zorgen dat jouw LinkedIn eruit gaat springen? 

Dat jij de leukste klanten aan gaat trekken met wie jij bent?

Dan vraag je je vast eerst af: Wat kost dat dan? 

Deze twee maanden durende training, waarin ik je wekelijks spreek en steeds feedback lever op wat je schrijft, is in van jou voor: €999,- (ex. btw) Betaling in 2 termijnen van €533,- (ex. btw) is ook mogelijk.

Gaan we het samen aan?

Wil je weten of deze training bij je past?


Wil je weten of deze training bij je past en of wij een 'match' zijn? Top, dat wil ik zelf namelijk ook eerst weten! Daarom wil ik je altijd even vrijblijvend spreken.

Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik me goed kan voorbereiden. Zodat ons gesprek nog waardevoller zal zijn.

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

>