droompraktijk
Ontdek hoe magisch mooi jij bent

En leer hoe je door jouw liefde te delen de wereld mooier maakt.

droompraktijk
Ontdek hoe magisch mooi jij bent

En leer hoe je door jouw liefde te delen de wereld mooier maakt.

Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

Jij bent een magisch mooi mens, maar zie jij dat al?


Je vindt jezelf best een leuk mens, je bent best oké, maar kun jij als je in de spiegel kijkt al vol overtuiging, vanuit je hart, zeggen “Ik hou van jou”?

Of stokken die woorden nog in je keel?

Schieten er nog veel te vaak gedachten door je hoofd als:

 • Ik ben niet goed genoeg.
 • Wie zit er nu op mij te wachten?
 • Wie ben ik om dat te zeggen/doen?
 • Anderen kunnen het vast beter dan ik.
 • Ik doe het vast niet goed.
 • Ik ben een slechte moeder/vrouw/dochter/coach/etc. (of vader/man/etc)
 • Ik ben te … (lawaaierig, druk, fel, stil, rustig, verlegen, etc.)

En kost het je veel moeite om uit deze gedachten te komen? Waardoor je keer op keer jezelf niet op waarde schat, jezelf steeds naar beneden haalt en je te veel gaat verstoppen?

Wil jij ontdekken wat jouw verborgen magie is? Wat jouw verborgen talenten zijn? Al die dingen waardoor jij meer liefde voor jezelf kunt voelen? Meer zelfvertrouwen krijgt, meer zelfrespect?

Wil jij leren anders naar jezelf te kijken? Jezelf een ander verhaal te vertellen dan al die gedachten dat je nog niet goed genoeg bent?

Hoe zou het voor je zijn om onvoorwaardelijk van jezelf te houden en dat uit te gaan stralen naar de wereld? Zodat jouw liefde de wereld gaat verlichten?


Als jij onvoorwaardelijk van jezelf leert houden, zul je merken dat je een onuitputtelijke bron van liefde aanboort. Omdat jij niet meer van een ander afhankelijk bent. Omdat jij jezelf al geeft wat je nodig hebt.

En als je vanuit die zelfliefde jouw liefde en jouw licht verder gaat delen, dan kun je zo veel levens raken. Dan maak je de wereld mooier en ga je aantrekken wie bij je past, alleen maar door jezelf te zijn.

Klinkt dat goed? Dan is mijn nieuwe videoserie perfect voor jou.

Dit wil jij toch ook?


Vanuit onvoorwaardelijke liefde naar jezelf kijken.

Jouw liefde verder delen, zodat deze zich steeds verder mag verspreiden.

Jouw verborgen magie herontdekken.

Voelen dat jij goed bent, precies zoals je bent, zelfs met je 'gekkigheidjes'.

Doe jij mee?

Voor maar 15,55 (ex. btw) krijg jij toegang tot deze videoserie.

Je ontvangt dan ook mijn wekelijkse mails, waarin ik je inspireer, motiveer en bakken liefde over je heen strooi. 

Let op: Als je in België of een ander land woont waar de BTW verlegd is, wordt de BTW automatisch verlegd tijdens het afrekenen. Je moet dan wel je BTW nummer invoeren, anders gaat het proces verkeerd.

Wat gaan we doen:

In drie video’s deel ik vier schrijfoefeningen die je helpen om bij de liefde voor jezelf te komen. Ook leer ik je hoe jij jouw liefde weer online verder kunt delen en anderen kunt inspireren om ook meer vanuit zelfliefde naar zichzelf te kijken. Per video moet je ongeveer een uurtje reserveren voor mijn uitleg en de oefeningen.

Na deze videoserie:

 • Ken jij de stappen om vanuit liefde naar jezelf te kijken.
 • Ben jij je bewust van de gedachten die jij in kunt zetten om uit jouw negatieve gedachtenspiraal te komen.
 • Weet jij wat jouw (vaak verborgen) magie is.
 • Ken je de woorden die je in kunt zetten om weer blij te worden van wie jij bent.

Wil je dit allemaal leren?

Let op: Als je in België of een ander land woont waar de BTW verlegd is, wordt de BTW automatisch verlegd tijdens het afrekenen. Je moet dan wel je BTW nummer invoeren, anders gaat het proces verkeerd.


Wanneer is deze online training voor jou?


Deze videoserie is voor jou als:

 • Jij nog vaak te onzeker bent en af wilt rekenen met de beperkende stemmetjes in je hoofd.
 • Je op jouw manier een verschil wilt maken in de wereld, maar je nog te vaak te klein houdt.
 • Je meer wilt gaan delen vanuit een onuitputtelijke bron van liefde.
 • Je diep van binnen weet dat alles wat je nodig hebt al in jou zit en je dit naar boven wilt halen.
 • Je voelt dat het tijd is dat je alle kanten van jezelf gaat omarmen.
 • Je graag meer en meer jouw licht wilt verspreiden, maar het dan eerst zelf helemaal moet voelen.

Denk jij nu: Ja, mooi allemaal, Nadia, MAAR...

 • Ik wil nog helemaal niet verder delen, ik wil eerst alleen meer van mijzelf houden. Delen doe ik later wel! Dit is geen enkel probleem, je kunt de oefeningen prima doen zónder al te gaan delen op social media, of waar dan ook.
 • Ik hou helemaal niet van schrijven/Ik kan niet schrijven. De oefeningen die we doen zijn echt alleen voor jou en mogen dus vol foutjes zitten. Bovendien kun je bijvoorbeeld ook een dictafoon gebruiken. De oefeningen zijn alleen wel het krachtigst als je ze op papier zet.
 • Ik heb echt geen hekel aan mijzelf, is dit dan wel geschikt? Ik ga er ook vanuit dat je geen hekel aan jezelf hebt. Je zult vast al veel gedaan hebben aan persoonlijke ontwikkeling. Deze online training is júist geschikt als je wel al stappen hebt gezet, maar nog wel wat extra zelfliefde kunt gebruiken.

Dit zeggen anderen over werken met mij


Ze geeft net even die extra magie aan je door zodat het stijve hobbelpaardje verandert in een kleurrijke sierlijke eenhoorn.

"Nadia kwam precies op het goede moment op mijn pad. Ik zat met mijn handen in het haar. Ik was keihard aan het werk maar het harde werk werd niet beloond. De afgelopen tijd had ik nul komma nul klanten. Ik was al wel zichtbaar op social media maar zette mijn kwaliteiten niet op de juiste manier in. Mijn overtuiging onder andere was dat ik dacht dat mijn klanten niet zaten te wachten op mijn persoonlijke verhalen en dat was direct mijn grootste winst en inzicht. Er ging een nieuwe deur voor mij open en zo kon ik weer met plezier werken. Ik heb een fijne samenwerking gehad met Nadia en ik hou van haar directheid en ze pakt door. Ze weet en voelt precies aan wat je nodig hebt. In mij als de persoon maar ook in het schrijven van mijn blogs. Ze geeft net even die extra magie aan je door zodat het stijve hobbelpaardje verandert in een kleurrijke sierlijke eenhoorn."

profile-pic
Elvira

Door Nadia heb ik mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. 

Ik vond mezelf nooit zo’n hele sterke schrijfster en was hier vrij onzeker in. Maar door Nadia heb ik juist mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. Door de inzichtelijke opdrachten en de opbouwende feedback, ontdekte ik mijn eigen “magie”. Het gene wat mij uniek maakt en wat ik meer in de wereld mag gaan brengen. Zo trek ik de cliënten aan waar ik blij van word en ook degenen waar ik het verschil voor kan maken. Dank je wel, Nadia!

profile-pic
Amy Keijzer

Nadia zorgde ervoor dat ik me weer verbond met mijn magie

Wow, Nadia. Wat heb jij mij ontzettend fijn geholpen door een heel bijzonder proces.Een proces van mezelf beter leren kennen. Met jouw vragen en met jouw opdrachten heb je mij mijn magie laten zien, zodat ik die nu onder woorden kan brengen in mijn bedrijf.Voor ons traject noemde ik mijn werk “de Paulette experience”. Jij hebt me geholpen om woorden te geven aan dat wat ik wel voel, maar vóór ons traject niet onder woorden kon brengen: wat doe ik als ik een afstemming maak? En wie ben ik als persoon om mee te werken? Wat onze samenwerking heel fijn maakte, is dat jij -net als ik- spiritueel bent. Dus jij snápt wat ik bedoel, en kreeg daar ook beelden bij.Jij zag mijn magie, die jij zo mooi De Wijze Vrouw noemt. Die beelden vertelde je mij, en je raakte mij diep: want dat is wie ik van binnen ben. Dat haalde jij in mij naar boven.Lieve Nadia, ik ben je heel dankbaar dat je mij hebt geholpen om mijn Wijze Vrouwen Magie in mij naar boven te halen, zodat ik het nu kan delen met mijn klant.Ik ben je dankbaar voor je zetjes en aanmoediging, voor de inspiratie en waardevolle tips om mijn (zelf)beeld nog beter naar buiten te kunnen brengen in mijn bedrijf.Je bent een hele fijne en open vrouw om mee samen te werken, om mee te groeien. De sessies waren vaak met een lach, soms met een ‘traan’ als ik vastliep – en jij zorgde er dan voor dat ik me weer verbond met mijn magie, zodat ik weer de inspiratie had om dóór te gaan. Je bent een topper, een ontzettend lieve en sprankelende vrouw en ik raad je van harte aan!

profile-pic
Paulette Kreuk

Met jou weet ik door te pakken.

Bijzonder dat je op mijn pad terecht bent gekomen. Met jou weet ik door te pakken om mijn verhaal te delen en mijn missie om mensen te inspireren. Jij laat me in mijn waarde en helpt mij nog meer te ontwikkelen in mijn passie voor schrijven!

profile-pic
Carina

Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven.

Ik heb het blogcoaching traject als zeer waardevol en ondersteunend ervaren in mijn proces van zichtbaar worden. Na mijn burn-out periode voelde ik een grote behoefte om expressie te geven aan dat wat in me leeft door een blog te schrijven, maar ik had niet genoeg vertrouwen in dat ik het kan. Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven. Ik heb de nodige handvaten en tools gekregen om aangrijpende blogberichten te kunnen schrijven zonder me zorgen te maken dat er fouten in zitten. Ik heb Nadia als een ondersteunende, flexibele, meedenkende, meevoelende, creatieve schrijfcoach ervaren. Ze was aanwezig, niet alleen met haar kennis en coaching, maar ook met haar hart en ziel. Dat hielp mij zo enorm om de stap te maken naar vertrouwen in het schrijven van mijn verhaal.

profile-pic
Vilija Jozone

Nadia zorgt dat je jouw ware talenten helder ziet

Nadia kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik wilde leren bloggen en zij leerde me alle tips en tricks. Aan het einde van dit traject was ik niet alleen zekerder over mijn schrijfkunsten, maar zag ik ook een persoonlijke groei bij mezelf. Bij elke oefening die ik kreeg kwamen er blokkades los. Waardoor ik weer dichter bij mijn kern kwam. Nadia leert je niet zomaar hoe je je schrijven kan verbeteren of hoe je meer zichtbaar wordt. Ze leert je hoe te vertrouwen in je eigen groei, waardoor je beter in je kracht staat. Dit doet ze vanuit haar hart en ziel. Ze geeft je de kennis mee die zij zelf in haar leven heeft ontvangen. In Nadia herken je een vriendin die de spiegel van ware schoonheid voor je houdt. Zodat je jouw ware talenten weer helder ziet. Ze begeleidt je op jouw pad naar de weg van je toekomst, doormiddel van woorden. Het is net alsof ze de sleutel van je innerlijke vermogen voor je bewaart. Tot je klaar bent om die kracht weer te ontvangen en hiermee naar buiten te komen.Nadia leert je de wijsheden van jouw innerlijke zon en hoe deze weer te doen stralen. Dit door een voorbeeld te geven en het verwoorden van jouw innerlijk weten.

profile-pic
Zazou Hernalsteen
>