droompraktijk
Online training:
Word online zichtbaar vanuit liefde en verbinding

Trek klanten aan die echt bij je passen door jezelf te zijn en te doen wat zo bij jou past: liefde verspreiden en je verbinden met mensen.

droompraktijk
Online training:
Word online zichtbaar vanuit liefde en verbinding

Trek klanten aan die echt bij je passen door jezelf te zijn en te doen wat zo bij jou past: liefde verspreiden en je verbinden met mensen.

Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

Word online zichtbaar vanuit liefde en verbinding


De oude manier waarop veel mensen zich laten zien online, vaak schreeuwerig of gebaseerd op angst en tekort, heeft nooit bij jou gepast. Als je weleens een tip volgt van een of andere ‘goeroe’, voelt het ook nooit echt goed. Het is zó niet wie jij bent: mensen het gevoel geven dat ze niet goed genoeg zijn om maar bij jou iets te kopen. Of dingen anders laten lijken dan ze zijn (“Wees er snel bij, want de tickets zijn bijna op!”). Of jezelf anders voordoen dan je bent.

Je bent er gewoon hartstikke klaar mee.

  • Jij wil je droomklant aanspreken met wie je bent.
  • Jij wil klanten aantrekken vanuit verbinding.
  • Je wil jouw enorme liefde laten zien.
  • Je wil gewoon jezelf zijn.

Dus wil je jezelf ook zo laten zien, wil je je zo laten zien en op die manier klanten aantrekken: Met een nieuwe vorm van online zichtbaarheid.

Een die past bij je idealen.

Een die past bij een nieuwe, betere wereld.

Ik heb goed nieuws voor je: Meer en meer mensen zijn de oude maniertjes meer dan zat en zoeken naar verbinding. Ze zoeken naar iemand die hen kan helpen met datgene waar ze mee worstelen. Ze zoeken naar jouw unieke licht, liefde en jouw magie. En als jij uit gaat stralen wie jij echt bent, kun jij deze mensen aantrekken. Geen maskers meer, niets ‘fake’. Authentiek, puur en liefdevol mag jij je gaan laten zien.

Hoe zou het voor je zijn om klanten aan te trekken door precies te zijn wie jij bent?

Dit wil jij toch ook?


Uitvinden wie jouw droomklant is

Afrekenen met de beperkende stemmen in je hoofd die je vertellen dat je niet goed genoeg bent.Van steeds meer volgers fans maken

Klanten aantrekken waarvan je een warm hart of een big smile krijgt


Pakkende teksten leren schrijven zodat je volgers klant bij je willen worden

Leren hoe je altijd en overal inspiratie kunt vinden en wat je wel en niet deelt

Zodat je op een authentieke, pure en liefdevolle manier juist die klanten aantrekt die bij jou passen.


Dit krijg je


Zes modules met korte video’s (de langste is 23 minuten) en uitgebreide werkboeken met oefeningen om de basis te leggen voor jouw online zichtbaarheid vanuit liefde en verbinding.

Module 1: Vind jouw droomklant
Ontdek van wat voor soort klanten jij echt blij word.

Module 2: Hoe krijg je meer fans?
Maak van je volgers fans en van je fans blije klanten.

Module 3: Reken af met de beperkende stemmetjes in je hoofd
Ontdek wat jouw unieke magie is en hoe je dat zelf ook gaat zien (en je dus minder aantrekt van anderen)

Module 4: Zo schrijf je een pakkende tekst
Zorg dat je mensen raakt met wat je schrijft en dat ze je nooit meer vergeten.

Module 5: Zo deel je jouw energie en trek je klanten aan die bij je passen

Module 6: Zo vind je altijd inspiratie (+basistips verschillende social media kanalen)

En een 1-op-1 online coaching sessie van een uur met mij waarin we specifiek ingaan op jouw vragen en wat jij specifiek nodig hebt voor jouw online zichtbaarheid.


Wanneer is deze training voor jou?


Deze training is voor jou als:

  • Jij er aan toe bent om eindelijk te gaan staan voor wat jij kunt.
  • Je coach, therapeut, of andere ondernemer bent die de wereld een stukje mooier wil maken. 
  • Je diep van binnen weet dat alles wat je nodig hebt al in jou zit en je dit naar boven wilt halen.
  • Als je klanten aan wilt gaan trekken met wie jij bent.
  • Als je een stevige (nieuwe) basis neer wilt zetten voor je online zichtbaarheid.

Deze training is zowel geschikt voor starters als voor ondernemers die al even bezig zijn, maar zichzelf opnieuw en beter in de markt willen zetten. Ook extreem geschikt na een herstart met je bedrijf waarin de focus wat verlegd is.

Dit zeggen anderen over werken met mij


Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.

"Voordat ik met Nadia in contact kwam, had ik ongeveer twee jaar mijn eigen kinderpraktijk. Maar storm liep het nog niet echt, zacht uitgedrukt. Toen kwam ik op social media de post van Nadia tegen over haar traject ‘Zin in Zichtbaar’. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik gelijk een klik.Samen zijn we aan de slag gegaan met mijn website: Hoe spreek ik mijn ideale klant aan? Hoe vertaal ik dat naar mijn website?Na mijn website kwam het maken van een e-book en mijn eerste blogs. Elke week bespraken we via Zoom mijn geschreven creaties om te kijken wat er goed ging en waar er nog verbeteringen nodig waren (en die waren nodig, zeker in het begin!). Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.Het resultaat? Een compleet vernieuwde website, een e-book en mijn eerste blogs. Ik ben heel blij met alles wat Nadia me geleerd heeft en ga dit zeker toepassen op al mijn komende teksten!"

Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven.

Ik heb het blogcoaching traject als zeer waardevol en ondersteunend ervaren in mijn proces van zichtbaar worden. Na mijn burn-out periode voelde ik een grote behoefte om expressie te geven aan dat wat in me leeft door een blog te schrijven, maar ik had niet genoeg vertrouwen in dat ik het kan. Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven. Ik heb de nodige handvaten en tools gekregen om aangrijpende blogberichten te kunnen schrijven zonder me zorgen te maken dat er fouten in zitten. Ik heb Nadia als een ondersteunende, flexibele, meedenkende, meevoelende, creatieve schrijfcoach ervaren. Ze was aanwezig, niet alleen met haar kennis en coaching, maar ook met haar hart en ziel. Dat hielp mij zo enorm om de stap te maken naar vertrouwen in het schrijven van mijn verhaal.

profile-pic
Vilija Jozone

Nadia zorgde ervoor dat ik me weer verbond met mijn magie

Wow, Nadia. Wat heb jij mij ontzettend fijn geholpen door een heel bijzonder proces.Een proces van mezelf beter leren kennen. Met jouw vragen en met jouw opdrachten heb je mij mijn magie laten zien, zodat ik die nu onder woorden kan brengen in mijn bedrijf.Voor ons traject noemde ik mijn werk “de Paulette experience”. Jij hebt me geholpen om woorden te geven aan dat wat ik wel voel, maar vóór ons traject niet onder woorden kon brengen: wat doe ik als ik een afstemming maak? En wie ben ik als persoon om mee te werken? Wat onze samenwerking heel fijn maakte, is dat jij -net als ik- spiritueel bent. Dus jij snápt wat ik bedoel, en kreeg daar ook beelden bij.Jij zag mijn magie, die jij zo mooi De Wijze Vrouw noemt. Die beelden vertelde je mij, en je raakte mij diep: want dat is wie ik van binnen ben. Dat haalde jij in mij naar boven.Lieve Nadia, ik ben je heel dankbaar dat je mij hebt geholpen om mijn Wijze Vrouwen Magie in mij naar boven te halen, zodat ik het nu kan delen met mijn klant.Ik ben je dankbaar voor je zetjes en aanmoediging, voor de inspiratie en waardevolle tips om mijn (zelf)beeld nog beter naar buiten te kunnen brengen in mijn bedrijf.Je bent een hele fijne en open vrouw om mee samen te werken, om mee te groeien. De sessies waren vaak met een lach, soms met een ‘traan’ als ik vastliep – en jij zorgde er dan voor dat ik me weer verbond met mijn magie, zodat ik weer de inspiratie had om dóór te gaan. Je bent een topper, een ontzettend lieve en sprankelende vrouw en ik raad je van harte aan!

profile-pic
Paulette Kreuk

Door Nadia heb ik mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. 

Ik vond mezelf nooit zo’n hele sterke schrijfster en was hier vrij onzeker in. Maar door Nadia heb ik juist mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. Door de inzichtelijke opdrachten en de opbouwende feedback, ontdekte ik mijn eigen “magie”. Het gene wat mij uniek maakt en wat ik meer in de wereld mag gaan brengen. Zo trek ik de cliënten aan waar ik blij van word en ook degenen waar ik het verschil voor kan maken. Dank je wel, Nadia!

profile-pic
Amy Keijzer

Ik geloof het nu ook!!! Ik schrijf vanuit mijn hart en dan stromen de woorden.

Ik ben zo dankbaar voor de referentie die ik kreeg om met Nadia te werken. In eerste instantie om mijn teksten aan te passen. Want ik dacht ‘ik kan toch niet schrijven. Ik ben dyslectisch’. Dit heb ik mijn hele leven gehoord. Maar Nadia heeft een gave waar ik zo dankbaar voor ben. Nadia heeft mij namelijk het vertrouwen gegeven dat ik wel kan schrijven. De coaching. Haar zachtheid. Haar begeleiding. Haar vertrouwen en geloof dat het wel kan. Dat ik kan schrijven. Dat ik kan bloggen. En ja, ik geloof het nu ook!!! Ik schrijf vanuit mijn hart en dan stromen de woorden. En die spelfoutjes? Die haalt ze er feilloos uit.

profile-pic
Anna van Remundt
Kids Awareness Club

Met jou weet ik door te pakken.

Bijzonder dat je op mijn pad terecht bent gekomen. Met jou weet ik door te pakken om mijn verhaal te delen en mijn missie om mensen te inspireren. Jij laat me in mijn waarde en helpt mij nog meer te ontwikkelen in mijn passie voor schrijven!

profile-pic
Carina

na deze training


Heb je de basis staan voor jouw online zichtbaarheid vanuit liefde

Weet je welke stappen je kunt zetten om nog verder te groeien

Weet je beter wie jij bent én hoe je dat laat zien

Weet je hoe jij precies die mensen aan gaat trekken die bij jou passen

Ken je jouw unieke magie beter en durf je die te laten zien

Durf je jezelf te zijn en jouw energie te delen met de wereld

Maarreh, de prijs?

Jouw investering in deze 6 uitgebreide modules én een 1 op 1 coaching sessie is €333,- (ex. btw)

Ga je het doen?


Ga jij nu de basis zetten voor jouw online zichtbaarheid vanuit liefde en verbinding? Klik dan hieronder op de knop.

Na het doorlopen van de modules kun je je afspraak met me inplannen voor de 1 op 1 zoom sessie.

Heb je eerst nog een vraag voor me, stuur me dan een mailtje op nadia@nadialievaart.nl

>