droompraktijk
Online training:
Word online zichtbaar vanuit liefde en verbinding

Trek klanten aan die echt bij je passen door jezelf te zijn en te doen wat zo bij jou past: liefde verspreiden en je verbinden met mensen.

droompraktijk
Online training:
Word online zichtbaar vanuit liefde en verbinding

Trek klanten aan die echt bij je passen door jezelf te zijn en te doen wat zo bij jou past: liefde verspreiden en je verbinden met mensen.

Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

Word online zichtbaar vanuit liefde en verbinding


De oude manier waarop veel mensen zich laten zien online, vaak schreeuwerig of gebaseerd op angst en tekort, heeft nooit bij jou gepast. Als je weleens een tip volgt van een of andere ‘goeroe’, voelt het ook nooit echt goed. Het is zó niet wie jij bent: mensen het gevoel geven dat ze niet goed genoeg zijn om maar bij jou iets te kopen. Of dingen anders laten lijken dan ze zijn (“Wees er snel bij, want de tickets zijn bijna op!”). Of jezelf anders voordoen dan je bent.

Je bent er gewoon hartstikke klaar mee.

  • Jij wil je droomklant aanspreken met wie je bent.
  • Jij wil klanten aantrekken vanuit verbinding.
  • Je wil jouw enorme liefde laten zien.
  • Je wil gewoon jezelf zijn.

Dus wil je jezelf ook zo laten zien, wil je je zo laten zien en op die manier klanten aantrekken: Met een nieuwe vorm van online zichtbaarheid.

Een die past bij je idealen.

Een die past bij een nieuwe, betere wereld.

Ik heb goed nieuws voor je: Meer en meer mensen zijn de oude maniertjes meer dan zat en zoeken naar verbinding. Ze zoeken naar iemand die hen kan helpen met datgene waar ze mee worstelen. Ze zoeken naar jouw unieke licht, liefde en jouw magie. En als jij uit gaat stralen wie jij echt bent, kun jij deze mensen aantrekken. Geen maskers meer, niets ‘fake’. Authentiek, puur en liefdevol mag jij je gaan laten zien.

Hoe zou het voor je zijn om klanten aan te trekken door precies te zijn wie jij bent?

Dit wil jij toch ook?


Uitvinden wie jouw droomklant is

Afrekenen met de beperkende stemmen in je hoofd die je vertellen dat je niet goed genoeg bent.Van steeds meer volgers fans maken

Klanten aantrekken waarvan je een warm hart of een big smile krijgt


Pakkende teksten leren schrijven zodat je volgers klant bij je willen worden

Leren hoe je altijd en overal inspiratie kunt vinden en wat je wel en niet deelt

Zodat je op een authentieke, pure en liefdevolle manier juist die klanten aantrekt die bij jou passen.


Dit krijg je


Zes modules met korte video’s (de langste is 23 minuten) en uitgebreide werkboeken met oefeningen om de basis te leggen voor jouw online zichtbaarheid vanuit liefde en verbinding.

Module 1: Vind jouw droomklant
Ontdek van wat voor soort klanten jij echt blij word.

Module 2: Hoe krijg je meer fans?
Maak van je volgers fans en van je fans blije klanten.

Module 3: Reken af met de beperkende stemmetjes in je hoofd
Ontdek wat jouw unieke magie is en hoe je dat zelf ook gaat zien (en je dus minder aantrekt van anderen)

Module 4: Zo schrijf je een pakkende tekst
Zorg dat je mensen raakt met wat je schrijft en dat ze je nooit meer vergeten.

Module 5: Zo deel je jouw energie en trek je klanten aan die bij je passen

Module 6: Zo vind je altijd inspiratie (+basistips verschillende social media kanalen)

En een 1-op-1 online Sparkle sessie (t.w.v. 133,-) van een uur met mij waarin we specifiek ingaan op jouw vragen en wat jij specifiek nodig hebt voor jouw online zichtbaarheid.
Een paar voorbeelden van waar we hierin dieper op in kunnen gaan: Je ideale klant, je website, waar je je het beste kunt laten zien, je aanbod, etc.


Wanneer is deze training voor jou?


Deze training is voor jou als:

  • Jij er aan toe bent om eindelijk te gaan staan voor wat jij kunt.
  • Je coach, therapeut, of andere ondernemer bent die de wereld een stukje mooier wil maken. 
  • Je diep van binnen weet dat alles wat je nodig hebt al in jou zit en je dit naar boven wilt halen.
  • Als je klanten aan wilt gaan trekken met wie jij bent.
  • Als je een stevige (nieuwe) basis neer wilt zetten voor je online zichtbaarheid.

Deze training is zowel geschikt voor starters als voor ondernemers die al even bezig zijn, maar zichzelf opnieuw en beter in de markt willen zetten. Ook extreem geschikt na een herstart met je bedrijf waarin de focus wat verlegd is.

Dit zeggen anderen over werken met mij


Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.

"Voordat ik met Nadia in contact kwam, had ik ongeveer twee jaar mijn eigen kinderpraktijk. Maar storm liep het nog niet echt, zacht uitgedrukt. Toen kwam ik op social media de post van Nadia tegen over haar traject ‘Zin in Zichtbaar’. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik gelijk een klik.Samen zijn we aan de slag gegaan met mijn website: Hoe spreek ik mijn ideale klant aan? Hoe vertaal ik dat naar mijn website?Na mijn website kwam het maken van een e-book en mijn eerste blogs. Elke week bespraken we via Zoom mijn geschreven creaties om te kijken wat er goed ging en waar er nog verbeteringen nodig waren (en die waren nodig, zeker in het begin!). Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.Het resultaat? Een compleet vernieuwde website, een e-book en mijn eerste blogs. Ik ben heel blij met alles wat Nadia me geleerd heeft en ga dit zeker toepassen op al mijn komende teksten!"

Nadia zorgt dat je jouw ware talenten helder ziet

Nadia kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik wilde leren bloggen en zij leerde me alle tips en tricks. Aan het einde van dit traject was ik niet alleen zekerder over mijn schrijfkunsten, maar zag ik ook een persoonlijke groei bij mezelf. Bij elke oefening die ik kreeg kwamen er blokkades los. Waardoor ik weer dichter bij mijn kern kwam. Nadia leert je niet zomaar hoe je je schrijven kan verbeteren of hoe je meer zichtbaar wordt. Ze leert je hoe te vertrouwen in je eigen groei, waardoor je beter in je kracht staat. Dit doet ze vanuit haar hart en ziel. Ze geeft je de kennis mee die zij zelf in haar leven heeft ontvangen. In Nadia herken je een vriendin die de spiegel van ware schoonheid voor je houdt. Zodat je jouw ware talenten weer helder ziet. Ze begeleidt je op jouw pad naar de weg van je toekomst, doormiddel van woorden. Het is net alsof ze de sleutel van je innerlijke vermogen voor je bewaart. Tot je klaar bent om die kracht weer te ontvangen en hiermee naar buiten te komen.Nadia leert je de wijsheden van jouw innerlijke zon en hoe deze weer te doen stralen. Dit door een voorbeeld te geven en het verwoorden van jouw innerlijk weten.

profile-pic
Zazou Hernalsteen

Ik kreeg de moed te gaan doen waar ik naar verlangde

Nadia heeft me door schrijfoefeningen geholpen om hetgeen wat er in mijn hart en hoofd zat aan gedachten, ervaringen en gevoelens te verbinden en op te schrijven in de vorm van een blog. Ik was aan het begin van het traject onzeker en chaotisch, naarmate ik begon te schrijven kwam er rust. Wat ik vooral voelde bij Nadia was een mix van nieuwsgierigheid en vertrouwen naar mij toe waardoor ik de moed kreeg om te gaan doen waar ik naar verlangde. Namelijk het schrijven over het omarmen van je (eigen) sensitiviteit als mens. Nadia is een zeer kundig als het gaat om het uiteen trekken van een stuk tekst en hierin de kern te zien en je te prikkelen om deze tot zijn recht te laten komen.

profile-pic
Chandrika

Door Nadia heb ik mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. 

Ik vond mezelf nooit zo’n hele sterke schrijfster en was hier vrij onzeker in. Maar door Nadia heb ik juist mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. Door de inzichtelijke opdrachten en de opbouwende feedback, ontdekte ik mijn eigen “magie”. Het gene wat mij uniek maakt en wat ik meer in de wereld mag gaan brengen. Zo trek ik de cliënten aan waar ik blij van word en ook degenen waar ik het verschil voor kan maken. Dank je wel, Nadia!

profile-pic
Amy Keijzer

Ik geloof het nu ook!!! Ik schrijf vanuit mijn hart en dan stromen de woorden.

Ik ben zo dankbaar voor de referentie die ik kreeg om met Nadia te werken. In eerste instantie om mijn teksten aan te passen. Want ik dacht ‘ik kan toch niet schrijven. Ik ben dyslectisch’. Dit heb ik mijn hele leven gehoord. Maar Nadia heeft een gave waar ik zo dankbaar voor ben. Nadia heeft mij namelijk het vertrouwen gegeven dat ik wel kan schrijven. De coaching. Haar zachtheid. Haar begeleiding. Haar vertrouwen en geloof dat het wel kan. Dat ik kan schrijven. Dat ik kan bloggen. En ja, ik geloof het nu ook!!! Ik schrijf vanuit mijn hart en dan stromen de woorden. En die spelfoutjes? Die haalt ze er feilloos uit.

profile-pic
Anna van Remundt
Kids Awareness Club

Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven.

Ik heb het blogcoaching traject als zeer waardevol en ondersteunend ervaren in mijn proces van zichtbaar worden. Na mijn burn-out periode voelde ik een grote behoefte om expressie te geven aan dat wat in me leeft door een blog te schrijven, maar ik had niet genoeg vertrouwen in dat ik het kan. Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven. Ik heb de nodige handvaten en tools gekregen om aangrijpende blogberichten te kunnen schrijven zonder me zorgen te maken dat er fouten in zitten. Ik heb Nadia als een ondersteunende, flexibele, meedenkende, meevoelende, creatieve schrijfcoach ervaren. Ze was aanwezig, niet alleen met haar kennis en coaching, maar ook met haar hart en ziel. Dat hielp mij zo enorm om de stap te maken naar vertrouwen in het schrijven van mijn verhaal.

profile-pic
Vilija Jozone

na deze training


Heb je de basis staan voor jouw online zichtbaarheid vanuit liefde

Weet je welke stappen je kunt zetten om nog verder te groeien

Weet je beter wie jij bent én hoe je dat laat zien

Weet je hoe jij precies die mensen aan gaat trekken die bij jou passen

Ken je jouw unieke magie beter en durf je die te laten zien

Durf je jezelf te zijn en jouw energie te delen met de wereld

Maarreh, de prijs?

Jouw investering in deze 6 uitgebreide modules én een 1 op 1 coaching sessie is €455,- (ex. btw)

Ga je het doen?


Ga jij nu de basis zetten voor jouw online zichtbaarheid vanuit liefde en verbinding? Klik dan hieronder op de knop.

Na het doorlopen van de modules kun je je afspraak met me inplannen voor de 1 op 1 zoom sessie.

Heb je eerst nog een vraag voor me, stuur me dan een mailtje op nadia@nadialievaart.nl

>