droompraktijk
Online training:
Jouw marketing vanuit liefde en verbinding

Trek klanten aan die echt bij je passen door jezelf te zijn en te doen wat zo bij jou past: liefde verspreiden en je verbinden met mensen.

droompraktijk
Online training:
Jouw marketing vanuit liefde en verbinding

Trek klanten aan die echt bij je passen door jezelf te zijn en te doen wat zo bij jou past: liefde verspreiden en je verbinden met mensen.

Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

Ga staan voor wie jij bent


Voel jij dat je veel meer in je hebt dan je nu laat zien?

Dat jij hier bent gekomen om impact te maken, om levens te veranderen?

En dat alles wat je nodig hebt al in je zit?

Maar lukt het je toch nog niet om echt in het licht te stappen?

Hou je je toch nog kleiner dan je bent?

Laat je je nog tegenhouden?

Doe je nog niet waar je echt voor gekomen bent?

Volgens mij worden we allemaal geboren als magische wezens. Wezens vol licht en liefde. Maar ergens onderweg raken we een deel daarvan vaak kwijt, omdat de maatschappij vaak meer houdt van 'standaard'. Dus poetsen we ons 'anders zijn' weg, passen ons aan. We verliezen onze magie en worden een hobbelpaardje in plaats van een magische eenhoorn.

Ik help jou niet alleen die kinderlijke onschuld weer te vinden, maar ook de andere delen, zoals jouw oneindige wijsheid, die samen het prachtigste licht kunnen verspreiden.

Stel je voor dat ik een fakkel heb en jou help om de jouwe aan te steken. Dan kun jij de fakkel van jouw cliënten, weer aansteken en zij weer die van een ander. Samen kunnen we dan de wereld veranderen.

Misschien ben je weleens lichtWERKER genoemd. Vergeet die term, jij bent een lichtWEZEN, een lichtBRENGER en je hoeft alleen maar te ZIJN om jouw licht te verspreiden. Maar dan moet je er wel zelf volop in geloven. Durven te staan voor alles wat jij kunt. Daar gaan we aan werken. Samen ontketenen we jouw unieke licht.

Ik help jou het antwoord te vinden op vragen als:

 • Wie ben ik als coach/trainer/healer/onderneemster? Of wie wil ik worden als ik mijn droom om ondernemer te worden nu eindelijk volg?
 • Wat maakt mij bijzonder, wat maakt mij anders dan al die anderen?
 • Wat zijn mijn sterkste punten, mijn superpowers?
 • Wat wil ik echt in mijn onderneming en met wie wil ik werken? (of als toekomstige ondernemer?)
 • Hoe zorg ik dat ik mijzelf durf te laten zien?

Ik zie wat jou bijzonder maakt en help jou, door middel van (schrijf)oefeningen die je helpen inzichten te krijgen, om het zelf ook te zien. Daarnaast stem ik me op je af en laat ik je jezelf zien, zoals je werkelijk bent. Wees niet bang, de schrijfoefeningen zijn alleen voor jou en je hoeft niet mooi te kunnen schrijven om hieruit te kunnen halen wat je nodig hebt.

Hoe zou het voor je zijn om éindelijk te gaan staan voor alles wat jij kunt?


Om eindelijk jouw unieke licht te gaan verspreiden?

Dit wil jij toch ook?


Zo veel mogelijk mensen helpen door jouw talenten te kennen en delen.

Afrekenen met de beperkende stemmen in je hoofd die je vertellen dat je niet goed genoeg bent.

Jouw verborgen schatten herontdekken

Gaan staan voor wat jij kunt, zonder te hoeven schreeuwen of pushen.


Klanten aan gaan trekken die bij de nieuwe JIJ passen.Je verbinden met wie jij werkelijk bent, zodat je dit uit gaat stralen en jouw droomklanten aantrekt.

Zodat je steeds meer impact gaat maken en de wereld mooier en beter maakt (en daarbij geld verdient met wat jij het allerliefste doet). Want dat is toch wat jij wil, een verschil maken in de wereld, op jouw manier? 

Hoe zou het voor je zijn als je transformeert wat je nog tegenhoudt?

Zodat je gaat zien welke magie er in jou zit?

Je zekerder wordt?

Je de moed krijgt om te gaan doen waar jij naar verlangt?

Als je door jezelf te zijn, met alle magie die in jou zit, jouw droomklanten aan gaat trekken?

In dit traject gaan we samen op ontdekkingstocht. Een prachtige reis waarin je ontdekt wat jou zo bijzonder maakt en hoe jij de wereld op jouw manier mooier kunt maken.

Wat krijg je?


6 weken persoonlijke coaching. Ik spreek je wekelijks via Zoom en lees ook iedere week jouw oefeningen met veel liefde en aandacht door.

1. Wie ben ik?

We kijken eerst naar:

Wat zit er allemaal in jou dat jou zo bijzonder maakt? Welke stukken van jezelf zie je zelf nog niet genoeg en laat je dus ook niet zien aan de wereld? Wat zijn jouw sterkste punten? Met wie wil je het allerliefste werken? Hoe maak jij op jouw manier de wereld een mooiere plek (en kun je geld verdienen met wat jij het allerliefste doet).


2. Wat houdt mij nog tegen?

Op wat voor manier hou jij nog vast wat jou kleiner houdt dan je bent?

Waarom durf jij nog niet in je grootsheid te geloven en in jouw werkelijke potentieel te stappen?

Met krachtige oefeningen komen we hierachter en doorbreken we dit.

schrijven aan het water

3. Omarm jouw kracht en stap in je nieuwe verhaal

Laat je oude verhaal los en stap in je nieuwe verhaal waarin jij doet wat jij het beste kunt en waar jij heel erg gelukkig van wordt.


Wanneer is dit traject voor jou?


Dit traject is voor jou als:

 • Jij er aan toe bent om eindelijk te gaan staan voor wat jij kunt.
 • Je op jouw manier een verschil wilt maken in de wereld.
 • Je het je niet meer kunt permitteren om je nog klein te houden.
 • Je diep van binnen weet dat alles wat je nodig hebt al in jou zit en je dit naar boven wilt halen.
 • Je een diepe drive voelt om nu echt stappen te zetten (zelfs als je het nog spannend vindt).
 • Je je eindelijk weer wilt verbinden met jouw kracht en wilt gaan belichamen wat jij allemaal kunt betekenen voor de wereld.

Dit traject kan ook zeer geschikt zijn als je (nog) geen ondernemer bent, maar wel graag zekerder wilt worden en jouw liefde verder wilt gaan verspreiden. Het is ook uitermate geschikt als je ervan droomt ondernemer te worden, maar nog niet exact weet wat je wil, omdat we ook daarnaar kijken.

Dit zeggen anderen over werken met mij


Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven.

Ik heb het blogcoaching traject als zeer waardevol en ondersteunend ervaren in mijn proces van zichtbaar worden. Na mijn burn-out periode voelde ik een grote behoefte om expressie te geven aan dat wat in me leeft door een blog te schrijven, maar ik had niet genoeg vertrouwen in dat ik het kan. Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven. Ik heb de nodige handvaten en tools gekregen om aangrijpende blogberichten te kunnen schrijven zonder me zorgen te maken dat er fouten in zitten. Ik heb Nadia als een ondersteunende, flexibele, meedenkende, meevoelende, creatieve schrijfcoach ervaren. Ze was aanwezig, niet alleen met haar kennis en coaching, maar ook met haar hart en ziel. Dat hielp mij zo enorm om de stap te maken naar vertrouwen in het schrijven van mijn verhaal.

profile-pic
Vilija Jozone

Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.

"Voordat ik met Nadia in contact kwam, had ik ongeveer twee jaar mijn eigen kinderpraktijk. Maar storm liep het nog niet echt, zacht uitgedrukt. Toen kwam ik op social media de post van Nadia tegen over haar traject ‘Zin in Zichtbaar’. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik gelijk een klik.Samen zijn we aan de slag gegaan met mijn website: Hoe spreek ik mijn ideale klant aan? Hoe vertaal ik dat naar mijn website?Na mijn website kwam het maken van een e-book en mijn eerste blogs. Elke week bespraken we via Zoom mijn geschreven creaties om te kijken wat er goed ging en waar er nog verbeteringen nodig waren (en die waren nodig, zeker in het begin!). Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.Het resultaat? Een compleet vernieuwde website, een e-book en mijn eerste blogs. Ik ben heel blij met alles wat Nadia me geleerd heeft en ga dit zeker toepassen op al mijn komende teksten!"

Ik geloof het nu ook!!! Ik schrijf vanuit mijn hart en dan stromen de woorden.

Ik ben zo dankbaar voor de referentie die ik kreeg om met Nadia te werken. In eerste instantie om mijn teksten aan te passen. Want ik dacht ‘ik kan toch niet schrijven. Ik ben dyslectisch’. Dit heb ik mijn hele leven gehoord. Maar Nadia heeft een gave waar ik zo dankbaar voor ben. Nadia heeft mij namelijk het vertrouwen gegeven dat ik wel kan schrijven. De coaching. Haar zachtheid. Haar begeleiding. Haar vertrouwen en geloof dat het wel kan. Dat ik kan schrijven. Dat ik kan bloggen. En ja, ik geloof het nu ook!!! Ik schrijf vanuit mijn hart en dan stromen de woorden. En die spelfoutjes? Die haalt ze er feilloos uit.

profile-pic
Anna van Remundt
Kids Awareness Club

Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven.

Door de ontmoeting met Nadia en haar coaching ben ik echt een aantal lagen doorgegaan. Zij heeft mij laten ervaren hoe het is om mijzelf zichtbaar te maken en hoe ik kan stralen als mens en fotograaf. Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven. Tijdens dit traject leek het wel alsof wij soms een telepathisch contact hadden, Nadia's woorden voelde ik al en begreep ik al zonder dat zij ze specifiek uitgesproken had. Of doordat zij vanuit haar intuïtie iets benoemde het bij mij ineens landde en helder werd. Heel mooi. Ik ben Nadia dankbaar voor haar rol in dit bewustwordingsproces.

profile-pic
Alice Kempers
Fotograaf

Nadia zorgt dat je jouw ware talenten helder ziet

Nadia kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik wilde leren bloggen en zij leerde me alle tips en tricks. Aan het einde van dit traject was ik niet alleen zekerder over mijn schrijfkunsten, maar zag ik ook een persoonlijke groei bij mezelf. Bij elke oefening die ik kreeg kwamen er blokkades los. Waardoor ik weer dichter bij mijn kern kwam. Nadia leert je niet zomaar hoe je je schrijven kan verbeteren of hoe je meer zichtbaar wordt. Ze leert je hoe te vertrouwen in je eigen groei, waardoor je beter in je kracht staat. Dit doet ze vanuit haar hart en ziel. Ze geeft je de kennis mee die zij zelf in haar leven heeft ontvangen. In Nadia herken je een vriendin die de spiegel van ware schoonheid voor je houdt. Zodat je jouw ware talenten weer helder ziet. Ze begeleidt je op jouw pad naar de weg van je toekomst, doormiddel van woorden. Het is net alsof ze de sleutel van je innerlijke vermogen voor je bewaart. Tot je klaar bent om die kracht weer te ontvangen en hiermee naar buiten te komen.Nadia leert je de wijsheden van jouw innerlijke zon en hoe deze weer te doen stralen. Dit door een voorbeeld te geven en het verwoorden van jouw innerlijk weten.

profile-pic
Zazou Hernalsteen

Met jou weet ik door te pakken.

Bijzonder dat je op mijn pad terecht bent gekomen. Met jou weet ik door te pakken om mijn verhaal te delen en mijn missie om mensen te inspireren. Jij laat me in mijn waarde en helpt mij nog meer te ontwikkelen in mijn passie voor schrijven!

profile-pic
Carina

na dit traject


Weet jij welke verborgen schatten er in jou huizen en hoe je ze laat zien aan de wereld

Vertrouw je op jouw innerlijke wijsheid

Maak jij op jouw unieke manier een verschil in de wereld 

Omarm je jouw ANDERS zijn, omdat het een van jouw superkrachten is

Weet jij hoe je jouw droomklant aantrekt met jouw energie


Heb je het zelfvertrouwen en de zelfliefde om te doen waar je ten diepste naar verlangt

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Gaan we samen jouw licht en jouw magie tevoorschijn toveren?

Je blokkades doorbreken?

En je zelfvertrouwen vergroten, zodat je gaat sprankelen zoals alleen jij dat kunt?

Jouw investering in 6 weken persoonlijke begeleiding in het ontketenen van jouw licht is €777,- (ex. btw)

Wil je weten of dit traject bij je past?


Wil je weten of dit traject bij je past en of wij een 'match' zijn? Top, dat wil ik zelf namelijk ook eerst weten! Daarom wil ik je altijd even vrijblijvend spreken.

Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik me goed kan voorbereiden. Zodat ons gesprek nog waardevoller zal zijn.

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

>