droompraktijk
Online training:
Word online zichtbaar vanuit liefde en verbinding

Trek klanten aan die echt bij je passen door jezelf te zijn en te doen wat zo bij jou past: liefde verspreiden en je verbinden met mensen.

droompraktijk
Online training:
Word online zichtbaar vanuit liefde en verbinding

Trek klanten aan die echt bij je passen door jezelf te zijn en te doen wat zo bij jou past: liefde verspreiden en je verbinden met mensen.

Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

Ga staan voor wie jij bent


Voel jij dat je veel meer in je hebt dan je nu laat zien?

Dat jij hier bent gekomen om impact te maken, om levens te veranderen?

En dat alles wat je nodig hebt al in je zit?

Maar lukt het je toch nog niet om echt in het licht te stappen?

Hou je je toch nog kleiner dan je bent?

Laat je je nog tegenhouden?

Doe je nog niet waar je echt voor gekomen bent?

Volgens mij worden we allemaal geboren als magische wezens. Wezens vol licht en liefde. Maar ergens onderweg raken we een deel daarvan vaak kwijt, omdat de maatschappij vaak meer houdt van 'standaard'. Dus poetsen we ons 'anders zijn' weg, passen ons aan. We verliezen onze magie en worden een hobbelpaardje in plaats van een magische eenhoorn.

Ik help jou niet alleen die kinderlijke onschuld weer te vinden, maar ook de andere delen, zoals jouw oneindige wijsheid, die samen het prachtigste licht kunnen verspreiden.

Stel je voor dat ik een fakkel heb en jou help om de jouwe aan te steken. Dan kun jij de fakkel van jouw cliënten, weer aansteken en zij weer die van een ander. Samen kunnen we dan de wereld veranderen.

Misschien ben je weleens lichtWERKER genoemd. Vergeet die term, jij bent een lichtWEZEN, een lichtBRENGER en je hoeft alleen maar te ZIJN om jouw licht te verspreiden. Maar dan moet je er wel zelf volop in geloven. Durven te staan voor alles wat jij kunt. Daar gaan we aan werken. Samen ontketenen we jouw unieke licht.

Ik help jou het antwoord te vinden op vragen als:

 • Wie ben ik als coach/trainer/healer/onderneemster? Of wie wil ik worden als ik mijn droom om ondernemer te worden nu eindelijk volg?
 • Wat maakt mij bijzonder, wat maakt mij anders dan al die anderen?
 • Wat zijn mijn sterkste punten, mijn superpowers?
 • Wat wil ik echt in mijn onderneming en met wie wil ik werken? (of als toekomstige ondernemer?)
 • Hoe zorg ik dat ik mijzelf durf te laten zien?

Ik zie wat jou bijzonder maakt en help jou, door middel van (schrijf)oefeningen die je helpen inzichten te krijgen, om het zelf ook te zien. Daarnaast stem ik me op je af en laat ik je jezelf zien, zoals je werkelijk bent. Wees niet bang, de schrijfoefeningen zijn alleen voor jou en je hoeft niet mooi te kunnen schrijven om hieruit te kunnen halen wat je nodig hebt.

Hoe zou het voor je zijn om éindelijk te gaan staan voor alles wat jij kunt?


Om eindelijk jouw unieke licht te gaan verspreiden?

Dit wil jij toch ook?


Zo veel mogelijk mensen helpen door jouw talenten te kennen en delen.

Afrekenen met de beperkende stemmen in je hoofd die je vertellen dat je niet goed genoeg bent.

Jouw verborgen schatten herontdekken

Gaan staan voor wat jij kunt, zonder te hoeven schreeuwen of pushen.


Klanten aan gaan trekken die bij de nieuwe JIJ passen.Je verbinden met wie jij werkelijk bent, zodat je dit uit gaat stralen en jouw droomklanten aantrekt.

Zodat je steeds meer impact gaat maken en de wereld mooier en beter maakt (en daarbij geld verdient met wat jij het allerliefste doet). Want dat is toch wat jij wil, een verschil maken in de wereld, op jouw manier? 

Hoe zou het voor je zijn als je transformeert wat je nog tegenhoudt?

Zodat je gaat zien welke magie er in jou zit?

Je zekerder wordt?

Je de moed krijgt om te gaan doen waar jij naar verlangt?

Als je door jezelf te zijn, met alle magie die in jou zit, jouw droomklanten aan gaat trekken?

In dit traject gaan we samen op ontdekkingstocht. Een prachtige reis waarin je ontdekt wat jou zo bijzonder maakt en hoe jij de wereld op jouw manier mooier kunt maken.

Wat krijg je?


6 weken persoonlijke coaching. Ik spreek je wekelijks via Zoom en lees ook iedere week jouw oefeningen met veel liefde en aandacht door.

1. Wie ben ik?

We kijken eerst naar:

Wat zit er allemaal in jou dat jou zo bijzonder maakt? Welke stukken van jezelf zie je zelf nog niet genoeg en laat je dus ook niet zien aan de wereld? Wat zijn jouw sterkste punten? Met wie wil je het allerliefste werken? Hoe maak jij op jouw manier de wereld een mooiere plek (en kun je geld verdienen met wat jij het allerliefste doet).


2. Wat houdt mij nog tegen?

Op wat voor manier hou jij nog vast wat jou kleiner houdt dan je bent?

Waarom durf jij nog niet in je grootsheid te geloven en in jouw werkelijke potentieel te stappen?

Met krachtige oefeningen komen we hierachter en doorbreken we dit.

schrijven aan het water

3. Omarm jouw kracht en stap in je nieuwe verhaal

Laat je oude verhaal los en stap in je nieuwe verhaal waarin jij doet wat jij het beste kunt en waar jij heel erg gelukkig van wordt.


Wanneer is dit traject voor jou?


Dit traject is voor jou als:

 • Jij er aan toe bent om eindelijk te gaan staan voor wat jij kunt.
 • Je op jouw manier een verschil wilt maken in de wereld.
 • Je het je niet meer kunt permitteren om je nog klein te houden.
 • Je diep van binnen weet dat alles wat je nodig hebt al in jou zit en je dit naar boven wilt halen.
 • Je een diepe drive voelt om nu echt stappen te zetten (zelfs als je het nog spannend vindt).
 • Je je eindelijk weer wilt verbinden met jouw kracht en wilt gaan belichamen wat jij allemaal kunt betekenen voor de wereld.

Dit traject kan ook zeer geschikt zijn als je (nog) geen ondernemer bent, maar wel graag zekerder wilt worden en jouw liefde verder wilt gaan verspreiden. Het is ook uitermate geschikt als je ervan droomt ondernemer te worden, maar nog niet exact weet wat je wil, omdat we ook daarnaar kijken.

Dit zeggen anderen over werken met mij


Ze geeft net even die extra magie aan je door zodat het stijve hobbelpaardje verandert in een kleurrijke sierlijke eenhoorn.

"Nadia kwam precies op het goede moment op mijn pad. Ik zat met mijn handen in het haar. Ik was keihard aan het werk maar het harde werk werd niet beloond. De afgelopen tijd had ik nul komma nul klanten. Ik was al wel zichtbaar op social media maar zette mijn kwaliteiten niet op de juiste manier in. Mijn overtuiging onder andere was dat ik dacht dat mijn klanten niet zaten te wachten op mijn persoonlijke verhalen en dat was direct mijn grootste winst en inzicht. Er ging een nieuwe deur voor mij open en zo kon ik weer met plezier werken. Ik heb een fijne samenwerking gehad met Nadia en ik hou van haar directheid en ze pakt door. Ze weet en voelt precies aan wat je nodig hebt. In mij als de persoon maar ook in het schrijven van mijn blogs. Ze geeft net even die extra magie aan je door zodat het stijve hobbelpaardje verandert in een kleurrijke sierlijke eenhoorn."

profile-pic
Elvira

Ik kreeg de moed te gaan doen waar ik naar verlangde

Nadia heeft me door schrijfoefeningen geholpen om hetgeen wat er in mijn hart en hoofd zat aan gedachten, ervaringen en gevoelens te verbinden en op te schrijven in de vorm van een blog. Ik was aan het begin van het traject onzeker en chaotisch, naarmate ik begon te schrijven kwam er rust. Wat ik vooral voelde bij Nadia was een mix van nieuwsgierigheid en vertrouwen naar mij toe waardoor ik de moed kreeg om te gaan doen waar ik naar verlangde. Namelijk het schrijven over het omarmen van je (eigen) sensitiviteit als mens. Nadia is een zeer kundig als het gaat om het uiteen trekken van een stuk tekst en hierin de kern te zien en je te prikkelen om deze tot zijn recht te laten komen.

profile-pic
Chandrika

Door Nadia heb ik mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. 

Ik vond mezelf nooit zo’n hele sterke schrijfster en was hier vrij onzeker in. Maar door Nadia heb ik juist mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. Door de inzichtelijke opdrachten en de opbouwende feedback, ontdekte ik mijn eigen “magie”. Het gene wat mij uniek maakt en wat ik meer in de wereld mag gaan brengen. Zo trek ik de cliënten aan waar ik blij van word en ook degenen waar ik het verschil voor kan maken. Dank je wel, Nadia!

profile-pic
Amy Keijzer

Ik geloof het nu ook!!! Ik schrijf vanuit mijn hart en dan stromen de woorden.

Ik ben zo dankbaar voor de referentie die ik kreeg om met Nadia te werken. In eerste instantie om mijn teksten aan te passen. Want ik dacht ‘ik kan toch niet schrijven. Ik ben dyslectisch’. Dit heb ik mijn hele leven gehoord. Maar Nadia heeft een gave waar ik zo dankbaar voor ben. Nadia heeft mij namelijk het vertrouwen gegeven dat ik wel kan schrijven. De coaching. Haar zachtheid. Haar begeleiding. Haar vertrouwen en geloof dat het wel kan. Dat ik kan schrijven. Dat ik kan bloggen. En ja, ik geloof het nu ook!!! Ik schrijf vanuit mijn hart en dan stromen de woorden. En die spelfoutjes? Die haalt ze er feilloos uit.

profile-pic
Anna van Remundt
Kids Awareness Club

Nadia zorgt dat je jouw ware talenten helder ziet

Nadia kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik wilde leren bloggen en zij leerde me alle tips en tricks. Aan het einde van dit traject was ik niet alleen zekerder over mijn schrijfkunsten, maar zag ik ook een persoonlijke groei bij mezelf. Bij elke oefening die ik kreeg kwamen er blokkades los. Waardoor ik weer dichter bij mijn kern kwam. Nadia leert je niet zomaar hoe je je schrijven kan verbeteren of hoe je meer zichtbaar wordt. Ze leert je hoe te vertrouwen in je eigen groei, waardoor je beter in je kracht staat. Dit doet ze vanuit haar hart en ziel. Ze geeft je de kennis mee die zij zelf in haar leven heeft ontvangen. In Nadia herken je een vriendin die de spiegel van ware schoonheid voor je houdt. Zodat je jouw ware talenten weer helder ziet. Ze begeleidt je op jouw pad naar de weg van je toekomst, doormiddel van woorden. Het is net alsof ze de sleutel van je innerlijke vermogen voor je bewaart. Tot je klaar bent om die kracht weer te ontvangen en hiermee naar buiten te komen.Nadia leert je de wijsheden van jouw innerlijke zon en hoe deze weer te doen stralen. Dit door een voorbeeld te geven en het verwoorden van jouw innerlijk weten.

profile-pic
Zazou Hernalsteen

Nadia zorgde ervoor dat ik me weer verbond met mijn magie

Wow, Nadia. Wat heb jij mij ontzettend fijn geholpen door een heel bijzonder proces.Een proces van mezelf beter leren kennen. Met jouw vragen en met jouw opdrachten heb je mij mijn magie laten zien, zodat ik die nu onder woorden kan brengen in mijn bedrijf.Voor ons traject noemde ik mijn werk “de Paulette experience”. Jij hebt me geholpen om woorden te geven aan dat wat ik wel voel, maar vóór ons traject niet onder woorden kon brengen: wat doe ik als ik een afstemming maak? En wie ben ik als persoon om mee te werken? Wat onze samenwerking heel fijn maakte, is dat jij -net als ik- spiritueel bent. Dus jij snápt wat ik bedoel, en kreeg daar ook beelden bij.Jij zag mijn magie, die jij zo mooi De Wijze Vrouw noemt. Die beelden vertelde je mij, en je raakte mij diep: want dat is wie ik van binnen ben. Dat haalde jij in mij naar boven.Lieve Nadia, ik ben je heel dankbaar dat je mij hebt geholpen om mijn Wijze Vrouwen Magie in mij naar boven te halen, zodat ik het nu kan delen met mijn klant.Ik ben je dankbaar voor je zetjes en aanmoediging, voor de inspiratie en waardevolle tips om mijn (zelf)beeld nog beter naar buiten te kunnen brengen in mijn bedrijf.Je bent een hele fijne en open vrouw om mee samen te werken, om mee te groeien. De sessies waren vaak met een lach, soms met een ‘traan’ als ik vastliep – en jij zorgde er dan voor dat ik me weer verbond met mijn magie, zodat ik weer de inspiratie had om dóór te gaan. Je bent een topper, een ontzettend lieve en sprankelende vrouw en ik raad je van harte aan!

profile-pic
Paulette Kreuk

na dit traject


Weet jij welke verborgen schatten er in jou huizen en hoe je ze laat zien aan de wereld

Vertrouw je op jouw innerlijke wijsheid

Maak jij op jouw unieke manier een verschil in de wereld 

Omarm je jouw ANDERS zijn, omdat het een van jouw superkrachten is

Weet jij hoe je jouw droomklant aantrekt met jouw energie


Heb je het zelfvertrouwen en de zelfliefde om te doen waar je ten diepste naar verlangt

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Gaan we samen jouw licht en jouw magie tevoorschijn toveren?

Je blokkades doorbreken?

En je zelfvertrouwen vergroten, zodat je gaat sprankelen zoals alleen jij dat kunt?

Jouw investering in 6 weken persoonlijke begeleiding in het ontketenen van jouw licht is €777,- (ex. btw)

Wil je weten of dit traject bij je past?


Wil je weten of dit traject bij je past en of wij een 'match' zijn? Top, dat wil ik zelf namelijk ook eerst weten! Daarom wil ik je altijd even vrijblijvend spreken.

Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik me goed kan voorbereiden. Zodat ons gesprek nog waardevoller zal zijn.

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

>