droompraktijk
Ontketen je licht en laat je zien!

Wees je magische zelf, ga staan voor wat je kunt en trek jouw droomklanten aan op jouw manier

droompraktijk
Ontketen je licht en laat je zien!

Wees je magische zelf, ga staan voor wat je kunt en trek jouw droomklanten aan op jouw manier

Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

Ontketen jouw licht:

Wees je magische zelf en trek jouw droomklanten aan


Wat onthoud jij de wereld...
Als je er niet vol voor gaat?
Als je je niet laat zien?
Als je niet deelt wie je bent?
Als je je klein houdt?
Als je de angst laat winnen van het vertrouwen?

Wat onthoud je jezelf...
Als je niet accepteert wie je echt bent?
Als je maskers op blijft zetten?
Als je blijft 'pleasen'?
Als je je tegen laat houden door de stemmetjes in je hoofd?
Als je niet durft te groeien?


Jezelf klein maken, stukken van jezelf verstoppen, schaven en schaven tot je wel met je hartjesvorm in het vierkante hokje past…

Je hebt het allemaal gedaan. Om erbij te horen. Om te passen in de standaard.

Maar jij bént helemaal niet standaard.

Je bent altijd anders geweest dan anderen. Misschien was het juist luidruchtiger en enthousiaster, misschien was het juist slim, stil en bedachtzaam, maar anders was je sowieso.

De mensen om je heen vonden dat maar niks, probeerden te zorgen dat je je aan ging passen.

Dat lukte nog ook, deels dan. Want soms plopte ineens de echte jij eruit en werd je er weer op afgerekend. Waardoor je weer een stukje verder schaafde. Tot je jezelf nog nauwelijks herkende.

Het ging steeds meer knagen en knaagt nog steeds.

Want jij wil gewoon jezelf zijn. En je weet ook dat je je als ondernemer juist moet onderscheiden.

Je beseft: Het wordt tijd dat ik nu echt ga staan voor wat ik kan.


Want je voelt tot in je tenen dat er meer in je zit dan je nu laat zien.

Je blijft alleen hangen in vragen als:

 • Wat is nu precies mijn magie, wat zijn mijn 'superpowers', en hoe ga ik daarvoor staan?
 • En hoe ga ik online laten zien wat ik kan zonder te hoeven roeptoeteren?
 • Hoe vind ik de woorden om te laten zien waar ik zo goed in ben?
 • Hoe reken ik af met de stemmetjes in mijn hoofd die me nog tegenhouden? Die maar blijven roepen: "Wie ben ik om...?" "Dan vinden ze me raar." "Wat zullen ze wel niet van me denken?"
 • Hoe zorg ik dat ik me niets meer aantrek van de mensen om me heen die nog niet vertrouwen op mijn droom?

En dus blijf je je klein houden. Blijf je te vaak stil, of deel je wel, maar alleen 'veilige' dingen, of 'doe je maar wat', waardoor je niet opvalt bij de klanten die echt bij je passen. Je agenda blijft leeg, of staat vol met klanten die je alleen maar energie kosten. 

Je gaat op in de massa, terwijl jij uit mag blinken!

Hoe zou het voor je zijn om éindelijk te gaan staan voor alles wat jij kunt?


Om eindelijk jouw magie te gaan omarmen?

Dit wil jij toch ook?


STAAN voor wie jij bent en wat jij kunt, met alles wat daarbij hoort

Afrekenen met de beperkende stemmen in je hoofd die je vertellen dat je niet goed genoeg bent

Jouw verborgen schatten (her)ontdekken

Je laten zien vanuit JOY. Delen wat bij jou past, waar jij blij van wordt


Jezelf en alles wat daarbij hoort tof vinden. Delen vanuit zelfliefde is magisch!Jouw lievelingsklanten aanspreken en aantrekken zodat ze niet kunnen wachten om met jou te werken.


Zodat jij blij wordt van je onderneming. De allerfijnste klanten aantrekt. En helemaal jezelf kan zijn. Want was je niet onderneemster geworden om zo veel mogelijk mensen te helpen én om de dingen op jouw manier te kunnen doen? Ook - of júist -  als jouw manier misschien anders is dan die van anderen?

Hoe geweldig zou het zijn als je transformeert wat je nog tegenhoudt?

Zodat je gaat zien welke magie er in jou zit?

Je zekerder wordt?

Je de moed krijgt om te gaan doen waar jij naar verlangt?

Als je door jezelf te zijn, met alle magie die in jou zit, jouw droomklanten aan gaat trekken?

In dit traject gaan we samen op ontdekkingstocht. Maar niet zomaar een ontdekkingstocht, want we gaan ook echt DOEN! Een praktische reis op weg naar jouw droompraktijk en jouw droomklanten.

Jouw potentiële klanten moeten jou leren kennen, leuk vinden en vertrouwen voor ze met je gaan werken (know - like- trust), maar dat mag jij ook voor jezelf toepassen. Eerst gaan we zorgen dat je jezelf, dat wat jou zo bijzonder maakt, beter leert kennen. Dan gaan we zorgen dat jij jezelf nóg leuker gaat vinden, want delen vanuit zelfliefde is magisch en woest aantrekkelijk! Bovendien ga je meer (zelf)vertrouwen opbouwen, waardoor je eindelijk durft te gaan staan voor wat je kan. En dán ga je het laten zien. Know - like - trust - SHOW!

Wat krijg je?


In dit traject ben ik jouw persoonlijke magie ontdekker en leer ik je je te laten zien op jouw eigen-wijze manier. De eerste 6 sessies zijn krijg je schrijfoefeningen van me om jouw magie te ontdekken en bij jouw zelfliefde te komen. Deze bespreken we en hier halen we samen de mooiste dingen om te gaan laten zien uit. Het tweede deel is super praktisch, nu ga ik je helpen je te laten zien. De sessies vinden online plaats, via Zoom.

1. Wie ben ik?

In het eerste deel van dit traject duiken we de diepte in:

Wie ben jij als mens en coach/therapeut/onderneemster?
Wat maakt jou uniek?
Wat zijn jouw superpowers? 
Wat is jouw waarom en jouw boodschap?
Wie is nu precies jouw ideale klant?
Waar word jij nu echt blij van? En hoe trek je dat naar je toe?

2. Hoe ga ik me laten zien?

Vervolgens gaan we kijken hoe je die boodschap en wat jou anders maakt uit gaat dragen.
Welke woorden ga je gebruiken?
Waar vind je jouw droomklant en hoe maak je die fan?
Hoe en waar ga jij je laten zien? Ga je je laten zien op Instagram? LinkedIn? Ga je bloggen?

3. DOEN

En dan gaan we het ook daadwerkelijk DOEN. Het laatste stuk van het traject is super praktisch en gewijd aan je online laten zien. Ik leer je hoe en waar jij je kunt laten zien, zodat je de klanten aan gaat trekken die jij het allerbest kunt helpen en waar jij zelf ook blij van wordt.

Vaak zal dit op social media zijn, maar het kan ook zijn dat je liever blogt, of dat je je aandacht wil richten op een e-book en een maillijst, of bepaalde pagina's van je website. Samen kijken we wat jij nodig hebt. Ik word niet alleen je cheerleader en magie ontdekker, maar nu ook je schrijfcoach!


Wanneer is dit traject voor jou?


Dit traject is voor jou als:

 • Jij er aan toe bent je talenten en je gekigheidjes te gaan omarmen
 • Je klanten wilt aantrekken die 100% bij je passen
 • Je het je niet meer kunt permitteren om je nog klein te houden. Je voelt tot in je tenen dat het NU tijd is.
 • Je diep van binnen weet dat alles wat je nodig hebt al in jou zit en je dit naar boven wilt halen.
 • Je een diepe drive voelt te gaan staan voor wat je kunt (zelfs als je het nog spannend vindt).
 • Je eindelijk over je drempels wilt stappen. Omdat je je weer wilt verbinden met jouw kracht en nu eindelijk wilt gaan laten zien dat je gewoon f-ing goed bent in wat je doet!

Dit zeggen anderen over werken met mij


Ik kreeg de moed te gaan doen waar ik naar verlangde

Nadia heeft me door schrijfoefeningen geholpen om hetgeen wat er in mijn hart en hoofd zat aan gedachten, ervaringen en gevoelens te verbinden en op te schrijven in de vorm van een blog. Ik was aan het begin van het traject onzeker en chaotisch, naarmate ik begon te schrijven kwam er rust. Wat ik vooral voelde bij Nadia was een mix van nieuwsgierigheid en vertrouwen naar mij toe waardoor ik de moed kreeg om te gaan doen waar ik naar verlangde. Namelijk het schrijven over het omarmen van je (eigen) sensitiviteit als mens. Nadia is een zeer kundig als het gaat om het uiteen trekken van een stuk tekst en hierin de kern te zien en je te prikkelen om deze tot zijn recht te laten komen.

profile-pic
Chandrika

Nadia zorgde ervoor dat ik me weer verbond met mijn magie

Wow, Nadia. Wat heb jij mij ontzettend fijn geholpen door een heel bijzonder proces.Een proces van mezelf beter leren kennen. Met jouw vragen en met jouw opdrachten heb je mij mijn magie laten zien, zodat ik die nu onder woorden kan brengen in mijn bedrijf.Voor ons traject noemde ik mijn werk “de Paulette experience”. Jij hebt me geholpen om woorden te geven aan dat wat ik wel voel, maar vóór ons traject niet onder woorden kon brengen: wat doe ik als ik een afstemming maak? En wie ben ik als persoon om mee te werken? Wat onze samenwerking heel fijn maakte, is dat jij -net als ik- spiritueel bent. Dus jij snápt wat ik bedoel, en kreeg daar ook beelden bij.Jij zag mijn magie, die jij zo mooi De Wijze Vrouw noemt. Die beelden vertelde je mij, en je raakte mij diep: want dat is wie ik van binnen ben. Dat haalde jij in mij naar boven.Lieve Nadia, ik ben je heel dankbaar dat je mij hebt geholpen om mijn Wijze Vrouwen Magie in mij naar boven te halen, zodat ik het nu kan delen met mijn klant.Ik ben je dankbaar voor je zetjes en aanmoediging, voor de inspiratie en waardevolle tips om mijn (zelf)beeld nog beter naar buiten te kunnen brengen in mijn bedrijf.Je bent een hele fijne en open vrouw om mee samen te werken, om mee te groeien. De sessies waren vaak met een lach, soms met een ‘traan’ als ik vastliep – en jij zorgde er dan voor dat ik me weer verbond met mijn magie, zodat ik weer de inspiratie had om dóór te gaan. Je bent een topper, een ontzettend lieve en sprankelende vrouw en ik raad je van harte aan!

profile-pic
Paulette Kreuk

Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven.

Door de ontmoeting met Nadia en haar coaching ben ik echt een aantal lagen doorgegaan. Zij heeft mij laten ervaren hoe het is om mijzelf zichtbaar te maken en hoe ik kan stralen als mens en fotograaf. Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven. Tijdens dit traject leek het wel alsof wij soms een telepathisch contact hadden, Nadia's woorden voelde ik al en begreep ik al zonder dat zij ze specifiek uitgesproken had. Of doordat zij vanuit haar intuïtie iets benoemde het bij mij ineens landde en helder werd. Heel mooi. Ik ben Nadia dankbaar voor haar rol in dit bewustwordingsproces.

profile-pic
Alice Kempers
Fotograaf

Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.

"Voordat ik met Nadia in contact kwam, had ik ongeveer twee jaar mijn eigen kinderpraktijk. Maar storm liep het nog niet echt, zacht uitgedrukt. Toen kwam ik op social media de post van Nadia tegen over haar traject ‘Zin in Zichtbaar’. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik gelijk een klik.Samen zijn we aan de slag gegaan met mijn website: Hoe spreek ik mijn ideale klant aan? Hoe vertaal ik dat naar mijn website?Na mijn website kwam het maken van een e-book en mijn eerste blogs. Elke week bespraken we via Zoom mijn geschreven creaties om te kijken wat er goed ging en waar er nog verbeteringen nodig waren (en die waren nodig, zeker in het begin!). Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.Het resultaat? Een compleet vernieuwde website, een e-book en mijn eerste blogs. Ik ben heel blij met alles wat Nadia me geleerd heeft en ga dit zeker toepassen op al mijn komende teksten!"

Door Nadia heb ik mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. 

Ik vond mezelf nooit zo’n hele sterke schrijfster en was hier vrij onzeker in. Maar door Nadia heb ik juist mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. Door de inzichtelijke opdrachten en de opbouwende feedback, ontdekte ik mijn eigen “magie”. Het gene wat mij uniek maakt en wat ik meer in de wereld mag gaan brengen. Zo trek ik de cliënten aan waar ik blij van word en ook degenen waar ik het verschil voor kan maken. Dank je wel, Nadia!

profile-pic
Amy Keijzer

Met jou weet ik door te pakken.

Bijzonder dat je op mijn pad terecht bent gekomen. Met jou weet ik door te pakken om mijn verhaal te delen en mijn missie om mensen te inspireren. Jij laat me in mijn waarde en helpt mij nog meer te ontwikkelen in mijn passie voor schrijven!

profile-pic
Carina

na dit traject


Durf je te staan voor wie je bent en wat jij kunt


Weet jij welke verborgen schatten er in jou huizen en hoe je ze laat zien aan de wereld


Ben je helemaal JIJ en draag je dat ook uit


Laat je online overal zien dat jij uniek bent (Ja, je mag eindelijk ANDERS zijn! Zonder sociaal aanvaardbaar filtertje eroverheen)

Weet jij hoe je jouw droomklant aanspreekt


Weet jij wat jij moet doen om online zichtbaar te BLIJVEN, zodat je steeds in de gedachten van je droomklanten blijft

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Gaan we samen jouw magie tevoorschijn toveren?

Je blokkades doorbreken?

En je zelfvertrouwen en zelfliefde vergroten, zodat je gaat sprankelen zoals alleen jij dat kunt?

Jouw investering in deze drie maanden persoonlijke begeleiding in het ontketenen van jouw licht en het verspreiden is €1777,- (ex. btw)

Dit kan ook in 3 termijnen van €622,-.


Wil je weten of dit traject bij je past?


Wil je weten of dit traject bij je past en of wij een 'match' zijn? Top, dat wil ik zelf namelijk ook eerst weten! Daarom wil ik je altijd even vrijblijvend spreken.

Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik me goed kan voorbereiden. Zodat ons gesprek nog waardevoller zal zijn.

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.

>