droompraktijk
Ontketen je licht en laat je zien!

Wees je magische zelf, ga staan voor wat je kunt en trek jouw droomklanten aan op jouw manier

droompraktijk
Ontketen je licht en laat je zien!

Wees je magische zelf, ga staan voor wat je kunt en trek jouw droomklanten aan op jouw manier

Uit volledig schermNaar volledig scherm
previous arrow
next arrow

Wees je magische zelf en trek jouw droomklanten aan


Al een tijdje voel je dat het gewoon niet klopt.

Je vóelt je potentie, maar daar blijft het ook bij.

Je voelt dat er meer in jou zit dan je laat zien.

Je durft nog niet te gaan staan voor waar jij zo ontzettend goed in bent. Je wéét het, maar je laat het nog niet zien.

Waardoor je nog niet - of niet genoeg - de klanten aantrekt die jij het allerliefst wil helpen en waar jij - ja, ik zeg het gewoon - de allerbeste coach of therapeut voor bent.

Je beseft: Ik kan en wil niet op deze manier verder, het wordt tijd dat ik ga staan voor wat ik kan!

Maar hoe doe je dat dan?

Als mens ben je gegroeid de laatste jaren, je weet wie je bent. En juist dat maakt dat je als coach (of therapeut) ook voor een transformatie staat. 

Want je voelt: Ik ben geboren voor MEER dan dit.

Je blijft alleen hangen in vragen als:

 • Wat is nu precies mijn magie, wat zijn mijn 'superpowers', en hoe ga ik daarvoor staan?
 • En hoe ga ik online laten zien wat ik kan zonder te hoeven roeptoeteren, of zonder vervelende trucjes toe te moeten passen?
 • Hoe vind ik de woorden om te laten zien waar ik zo f-ing goed in ben?
 • Hoe reken ik af met de stemmetjes in mijn hoofd die me nog tegenhouden?
 • Hoe zorg ik dat ik me niets meer aantrek van de mensen om me heen die nog niet vertrouwen op mijn droom?

En dus blijf je je klein houden. Blijf je te vaak stil, of deel je wel, maar alleen 'veilige' dingen, of 'doe je maar wat', waardoor de klanten die echt bij je passen uitblijven en je óf hoofdpijnklanten aantrekt, of gewoon te weinig klanten.

Hoe zou het voor je zijn om éindelijk te gaan staan voor alles wat jij kunt?


Om eindelijk jouw magie te gaan omarmen?

Dit wil jij toch ook?


Weer gelukkig zijn in je praktijk


Afrekenen met de beperkende stemmen in je hoofd die je vertellen dat je niet goed genoeg bent.

Jouw verborgen schatten (her)ontdekken

Gaan staan voor wat jij kunt, vanuit zelfliefde,  zonder te hoeven schreeuwen of pushen.


Weten wie de nieuwe JIJ is en klanten aan gaan trekken die daarbij passen.Je verbinden met jouw droomklanten zodat ze niet kunnen wachten om met jou te werken.


Zodat je praktijk en je klanten je geen energie meer kosten, maar weer energie gaan géven. Want daarom was je toch coach geworden? Niet alleen maar om mensen te helpen, om jouw licht te verspreiden, maar ook om zelf vrijheid te ervaren en dingen op jouw manier te doen? Ook - of júist -  als jouw manier misschien anders is dan die van anderen?

Hoe zou het voor je zijn als je transformeert wat je nog tegenhoudt?

Zodat je gaat zien welke magie er in jou zit?

Je zekerder wordt?

Je de moed krijgt om te gaan doen waar jij naar verlangt?

Als je door jezelf te zijn, met alle magie die in jou zit, jouw droomklanten aan gaat trekken?

In dit traject gaan we samen op ontdekkingstocht. Maar niet zomaar een ontdekkingstocht, want we gaan ook echt DOEN! Een praktische reis op weg naar jouw droompraktijk en jouw droomklanten.

Jouw potentiële klanten moeten jou leren kennen, leuk vinden en vertrouwen voor ze met je gaan werken (know - like- trust), maar dat mag jij ook voor jezelf toepassen. Eerst gaan we zorgen dat je jezelf, dat wat jou zo bijzonder maakt, beter leert kennen. Dan gaan we zorgen dat jij jezelf nóg leuker gaat vinden, want delen vanuit zelfliefde is magisch en woest aantrekkelijk! Bovendien ga je meer (zelf)vertrouwen opbouwen, waardoor je eindelijk durft te gaan staan voor wat je kan. En dán ga je het laten zien. Know - like - trust - SHOW!

Wat krijg je?


In dit traject ben ik jouw persoonlijke magie ontdekker en marketing-vanuit-liefde juf. De eerste 6 sessies zijn online sessies waarin we elkaar via Zoom spreken en je schrijfoefeningen krijgt om jouw magie te ontdekken en bij jouw zelfliefde te komen. Het tweede deel kunnen we online doen, maar je mag ook één hele dag bij mij komen schrijven, wat bij jou past.

1. Wie ben ik?

In deze drie maanden duiken we eerst de diepte in:

Wie ben jij als coach?
Wat maakt jou uniek?
Wat zijn jouw superpowers? 
Wat is jouw waarom en jouw boodschap?
Wie is nu precies jouw ideale klant?
Hoe stap je in jouw droom, in jouw nieuwe leven en nieuwe praktijk?

2. Hoe ga ik me laten zien?

Vervolgens gaan we kijken hoe je die boodschap en wat jou anders maakt uit gaat dragen.
Welke woorden ga je gebruiken?
Waar vind je jouw droomklant en hoe maak je die fan?
Hoe en waar ga jij je laten zien?

3. DOEN

En dan gaan we het ook daadwerkelijk DOEN. Het laatste stuk van het traject is super praktisch en gewijd aan je online laten zien. Ik leer je hoe en waar je deze nieuwe JIJ gaat laten zien, zodat je de klanten aan gaat trekken die jij het allerbest kunt helpen en waar jij zelf ook blij van wordt.

Vaak zal dit op social media zijn, maar het kan ook zijn dat je liever blogt, of dat je je aandacht wil richten op een e-book en een maillijst, of bepaalde pagina's van je website. Samen kijken we wat jij nodig hebt. Ik word niet alleen je cheerleader en magie ontdekker, maar nu ook je schrijfcoach!


Wanneer is dit traject voor jou?


Dit traject is voor jou als:

 • Jij er aan toe bent je talenten te gaan omarmen
 • Je klanten wilt aantrekken waar je blij van wordt
 • Je het je niet meer kunt permitteren om je nog klein te houden.
 • Je diep van binnen weet dat alles wat je nodig hebt al in jou zit en je dit naar boven wilt halen.
 • Je een diepe drive voelt te gaan staan voor wat je kunt (zelfs als je het nog spannend vindt).
 • Je eindelijk over je drempels wilt stappen. Omdat je je weer wilt verbinden met jouw kracht en wilt gaan belichamen wat jij allemaal kunt betekenen voor de wereld.

Dit zeggen anderen over werken met mij


Ze geeft net even die extra magie aan je door zodat het stijve hobbelpaardje verandert in een kleurrijke sierlijke eenhoorn.

"Nadia kwam precies op het goede moment op mijn pad. Ik zat met mijn handen in het haar. Ik was keihard aan het werk maar het harde werk werd niet beloond. De afgelopen tijd had ik nul komma nul klanten. Ik was al wel zichtbaar op social media maar zette mijn kwaliteiten niet op de juiste manier in. Mijn overtuiging onder andere was dat ik dacht dat mijn klanten niet zaten te wachten op mijn persoonlijke verhalen en dat was direct mijn grootste winst en inzicht. Er ging een nieuwe deur voor mij open en zo kon ik weer met plezier werken. Ik heb een fijne samenwerking gehad met Nadia en ik hou van haar directheid en ze pakt door. Ze weet en voelt precies aan wat je nodig hebt. In mij als de persoon maar ook in het schrijven van mijn blogs. Ze geeft net even die extra magie aan je door zodat het stijve hobbelpaardje verandert in een kleurrijke sierlijke eenhoorn."

profile-pic
Elvira

Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven.

Ik heb het blogcoaching traject als zeer waardevol en ondersteunend ervaren in mijn proces van zichtbaar worden. Na mijn burn-out periode voelde ik een grote behoefte om expressie te geven aan dat wat in me leeft door een blog te schrijven, maar ik had niet genoeg vertrouwen in dat ik het kan. Nadia heeft mij geholpen om mijn eigen kracht te vinden en te vertrouwen dat zelfs wanneer Nederlands niet mijn eigen taal is, ik me kan leren uiten door een mooie blog te schrijven. Ik heb de nodige handvaten en tools gekregen om aangrijpende blogberichten te kunnen schrijven zonder me zorgen te maken dat er fouten in zitten. Ik heb Nadia als een ondersteunende, flexibele, meedenkende, meevoelende, creatieve schrijfcoach ervaren. Ze was aanwezig, niet alleen met haar kennis en coaching, maar ook met haar hart en ziel. Dat hielp mij zo enorm om de stap te maken naar vertrouwen in het schrijven van mijn verhaal.

profile-pic
Vilija Jozone

Ik kreeg de moed te gaan doen waar ik naar verlangde

Nadia heeft me door schrijfoefeningen geholpen om hetgeen wat er in mijn hart en hoofd zat aan gedachten, ervaringen en gevoelens te verbinden en op te schrijven in de vorm van een blog. Ik was aan het begin van het traject onzeker en chaotisch, naarmate ik begon te schrijven kwam er rust. Wat ik vooral voelde bij Nadia was een mix van nieuwsgierigheid en vertrouwen naar mij toe waardoor ik de moed kreeg om te gaan doen waar ik naar verlangde. Namelijk het schrijven over het omarmen van je (eigen) sensitiviteit als mens. Nadia is een zeer kundig als het gaat om het uiteen trekken van een stuk tekst en hierin de kern te zien en je te prikkelen om deze tot zijn recht te laten komen.

profile-pic
Chandrika

Nadia zorgt dat je jouw ware talenten helder ziet

Nadia kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik wilde leren bloggen en zij leerde me alle tips en tricks. Aan het einde van dit traject was ik niet alleen zekerder over mijn schrijfkunsten, maar zag ik ook een persoonlijke groei bij mezelf. Bij elke oefening die ik kreeg kwamen er blokkades los. Waardoor ik weer dichter bij mijn kern kwam. Nadia leert je niet zomaar hoe je je schrijven kan verbeteren of hoe je meer zichtbaar wordt. Ze leert je hoe te vertrouwen in je eigen groei, waardoor je beter in je kracht staat. Dit doet ze vanuit haar hart en ziel. Ze geeft je de kennis mee die zij zelf in haar leven heeft ontvangen. In Nadia herken je een vriendin die de spiegel van ware schoonheid voor je houdt. Zodat je jouw ware talenten weer helder ziet. Ze begeleidt je op jouw pad naar de weg van je toekomst, doormiddel van woorden. Het is net alsof ze de sleutel van je innerlijke vermogen voor je bewaart. Tot je klaar bent om die kracht weer te ontvangen en hiermee naar buiten te komen.Nadia leert je de wijsheden van jouw innerlijke zon en hoe deze weer te doen stralen. Dit door een voorbeeld te geven en het verwoorden van jouw innerlijk weten.

profile-pic
Zazou Hernalsteen

Door Nadia heb ik mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. 

Ik vond mezelf nooit zo’n hele sterke schrijfster en was hier vrij onzeker in. Maar door Nadia heb ik juist mijn sterke kanten ontdekt en ben ik die verder aan het ontwikkelen. Door de inzichtelijke opdrachten en de opbouwende feedback, ontdekte ik mijn eigen “magie”. Het gene wat mij uniek maakt en wat ik meer in de wereld mag gaan brengen. Zo trek ik de cliënten aan waar ik blij van word en ook degenen waar ik het verschil voor kan maken. Dank je wel, Nadia!

profile-pic
Amy Keijzer

Met jou weet ik door te pakken.

Bijzonder dat je op mijn pad terecht bent gekomen. Met jou weet ik door te pakken om mijn verhaal te delen en mijn missie om mensen te inspireren. Jij laat me in mijn waarde en helpt mij nog meer te ontwikkelen in mijn passie voor schrijven!

profile-pic
Carina

na dit traject


Word je weer blij van jouw praktijk en cliënten


Weet jij welke verborgen schatten er in jou huizen en hoe je ze laat zien aan de wereld


Ben je helemaal JIJ als coach en draag je dat ook uit

Laat je online overal zien dat jij uniek bent (Ja, je mag eindelijk ANDERS zijn! Zonder sociaal aanvaardbaar filtertje eroverheen)

Weet jij hoe je jouw ideale klant aantrekt


Weet jij wat jij moet doen om online zichtbaar te BLIJVEN, zodat je steeds in de gedachten van je droomklanten blijft

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Gaan we samen jouw magie tevoorschijn toveren?

Je blokkades doorbreken?

En je zelfvertrouwen en zelfliefde vergroten, zodat je gaat sprankelen zoals alleen jij dat kunt?

Jouw investering in deze persoonlijke begeleiding in het ontketenen van jouw licht en het verspreiden is €1555,- (ex. btw)

Dit kan ook in 3 termijnen van €555,-.


Wil je weten of dit traject bij je past?


Wil je weten of dit traject bij je past en of wij een 'match' zijn? Top, dat wil ik zelf namelijk ook eerst weten! Daarom wil ik je altijd even vrijblijvend spreken.

Voordat we elkaar zien wil ik je dan vragen om een aantal vragen te beantwoorden zodat ik me goed kan voorbereiden. Zodat ons gesprek nog waardevoller zal zijn.

Je kan alvast een afspraak maken en de vragen invullen met de onderstaande knop.