VIP Inspiratie sessie: Meest magische content

VIP Inspiratie sessie: Schrijf jouw Meest Magische content

Je kan al prima schrijven.
Je weet wat jou bijzonder maakt, wat jouw magie is, en je durft dat ook al te laten zien.
Je post al op social media, of je schrijft blogs of nieuwsbrieven.
Je weet best hoe het allemaal werkt, die online zichtbaarheid.

MAAR

 • Je loopt regelmatig vast omdat je te weinig, of niet echt goede, content ideeën hebt
 • Stiekem ben je weer teruggezakt in de 'Ik doe maar wat' strategie online
 • Je bent je weer wat gaan verstoppen
 • Je blijft hangen in vragen als 'Wat dan?' en 'Hoe dan?' als je iets nieuws wil promoten
 • Je schiet wel af en toe met losse flodders, maar zelden meer raak
 • Je hebt het idee dat je je ideale klant niet echt meer aanspreekt

Je zou zo graag iemand hebben om mee te sparren over je content. Iemand die altijd ideeën heeft en weet hoe het is om steeds weer online zichtbaar te zijn. Iemand die je kan helpen om niet alleen je sales posts te schrijven, maar ook jezelf te laten zien, zodat je volgers je steeds beter leren kennen, een beetje van je gaan houden en uiteindelijk met je willen werken.

Hoe fijn zou het zijn om content ideeën voor een hele maand te hebben?

Zodat je 

 • Posts plaatst die jouw ideale klant echt aanspreken
 • Posts plaatst waarin je jouw aanbod kunt laten zien
 • Posts plaatst waarin je jezelf laat zien, zodat je volgers fan worden
 • Posts plaatst waarin je jouw expertise laat zien
 • Posts plaatst waarin je mensen inspireert en waarmee je ze blij maakt
 • Nieuwe klanten aantrekt vanuit verbinding

Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is de Meest Magische content VIP sessie perfect voor jou. Een keer per maand sta ik, via Zoom, geheel tot jouw beschikking. Ik denk met je mee over je content voor een hele maand (we gaan uit van 8 posts), waarin we goed kijken naar wat jij wil promoten, maar ook naar alle andere soorten posts die je kunt plaatsen om jouw volgers echt aan te spreken en steeds dichter naar je toe te trekken. Ik zet volop mijn ervaring én mijn intuïtie in om jou op maat te helpen. Het kan voorkomen dat ik nog extra ideeën voor je business doorkrijg, of je extra tips geef over je ideale klant. Je weet nooit wat voor extra's  eruit rolt als je er een muntje ingooit, maar de content ideeën zijn gegarandeerd!

Hoe het werkt: Minimaal 2 dagen voor onze sessie (dus meer dan 48 uur ervoor) stuur jij mij een documentje waarin je beschrijft wat jij onder de aandacht wilt brengen deze maand (bijvoorbeeld een nieuwe dienst, een workshop, of een weggever) en beschrijf je een aantal situaties die jou hebben geraakt of zijn opgevallen de afgelopen maand. Zo gaat mijn brein alvast 'aan' op content voor jou. Ik bedenk dan van tevoren al een aantal ideeën voor posts en tijdens de zoom sessie komen we op de rest.

Denk jij nu: Doe mij zo'n sessie! Klik dan op de paarse knop hieronder om mij te mailen. (Je mag natuurlijk ook mailen als je nog vragen hebt)

Jouw investering in content ideeën voor een maand is €111,- ex. btw voor een eenmalige sessie en €299,- ex. btw voor een abonnementje voor 3 maanden met maandelijks een zoom call als je zelf schrijft na onze sessie en geen verdere correcties of tips nodig hebt.
Heb jij na de inspiratiesessie nog mijn feedback nodig, dus moet ik de teksten nog voor je doornemen (max. 8 teksten per maand), verbeteren en voorzien van tips, dan is je investering 299,- ex. btw per maand en 799,- voor 3 maanden.

PS Ik werk normaal gesproken vooral met coaches, therapeuten en healers. Als jij een ander soort onderneming hebt en je afvraagt of ik jou ook kan helpen, mag je ook altijd even mailen om bij me te checken.

>