Weergaloze websiteteksten en een waanzinnige weggever

Wil jij klanten aan gaan trekken die echt bij je passen?

Jij wilt ook website teksten die anderen vaak 'magnetisch aantrekkelijk' noemen (ook al zou je zelf die woorden niet zo snel kiezen). Maar je wilt niet schreeuwerig of pushy overkomen. Sterker nog: je krijgt een beetje jeuk van al die ondernemers die voor jouw gevoel uitsluitend in marketingtaal praten op hun site. Zo niet jouw ding! Maar ja, je merkt wel dat zij wel klanten krijgen, terwijl ze bij jou nog niet echt in rijen voor de deur staan. Maar het knaagt en knaagt, want je weet wel:

Er moet iets veranderen om nu wél die klanten aan te gaan trekken waar je blij van wordt


MAAR:

 • Je hebt geen idee hoe je én jezelf kunt blijven én klanten aan kan gaan spreken
 • Je vindt het stiekem ook nog wel heel erg spannend om je zo 'bloot te geven'
 • Je weet niet hoe je kunt opvallen tussen ál die anderen die hetzelfde doen

Er komen nog regelmatig gedachten in je op als:

 • Wie zit er op mij te wachten?
 • Wat ik schrijf is toch niet goed genoeg?
 • Ik durf niet
 • Ik wacht wel tot het perfect is

Dus schuif je het voor je uit, met als resultaat:

Nog een dag waarop de weinige mensen die op je site komen, gelijk weer verdwijnen.

Je wilt nu eindelijk:

 • Groeien met je bedrijf
 • Klanten aantrekken
 • En dan ook nog klanten die echt bij je passen
 • Impact maken, veel meer mensen bereiken

En dat lukt niet als je je blijft verstoppen, of blijft verschuilen achter een website die niet aanspreekt.

Wat de reden ook is dat jij je ooit kleiner bent gaan maken, het is tijd om ermee op te houden. Het heeft je gediend, maar het is voorbij. 

Het is tijd om echt te gaan staan voor wie jij bent en wat je kunt

Want jij hebt met jezelf afgesproken: Ik word niet een van de vele ondernemers die het weer voor gezien houdt. Ik ga het wél redden!

Je dromen zijn veel te groot om het nu op te geven. En daarnaast mag er toch ook echt weleens geld gaan binnenkomen. Je doet niet voor niets zo hard je best!

Tijd voor een website waarmee je jezelf op de kaart zet!

Ik leer jou magnetische teksten te schrijven, waarin jij mensen aan gaat trekken met wie jij echt bent. Geen fake persoon, geen maskers, je hoeft niet te schreeuwen of jeukerige praat te gebruiken, je mag zijn wie je bent. Ik ga je helpen stap voor stap teksten te schrijven voor je website die echt bij je passen en waarmee je jouw ideale klant gaat aantrekken. En ik ga je houden aan je belofte aan jezelf om nu écht te gaan staan voor wie je bent. Geen excuses meer!

Hanneke Gouw

Baby- en kindercoach bij Kinderpraktijk Amare

"Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven."

"Voordat ik met Nadia in contact kwam, had ik ongeveer twee jaar mijn eigen kinderpraktijk. Maar storm liep het nog niet echt, zacht uitgedrukt. Toen kwam ik op social media de post van Nadia tegen over haar traject ‘Zin in Zichtbaar’. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik gelijk een klik.
Samen zijn we aan de slag gegaan met mijn website: Hoe spreek ik mijn ideale klant aan? Hoe vertaal ik dat naar mijn website?
Na mijn website kwam het maken van een e-book en mijn eerste blogs. Elke week bespraken we via Zoom mijn geschreven creaties om te kijken wat er goed ging en waar er nog verbeteringen nodig waren (en die waren nodig, zeker in het begin!). Nadia neemt de tijd voor je om alle onzekerheden weg te nemen en je het vertrouwen te geven dat je zelf goede teksten kunt schrijven.
Het resultaat? Een compleet vernieuwde website, een e-book en mijn eerste blogs. Ik ben heel blij met alles wat Nadia me geleerd heeft en ga dit zeker toepassen op al mijn komende teksten!"

Na deze drie maanden:

 • Heb jij website teksten die echt bij jou passen én je ideale klant aanspreken en aantrekken: Een homepage die zorgt dat mensen méér willen weten, zodat ze niet na een paar seconden al wegklikken. Een 'Over mij' waarmee jij je echt onderscheidt en salespages die - zonder schreeuwerig te zijn - jouw ideale klanten overtuigen dat ze bij jou moeten zijn.
 •  Heb je eindelijk een e-book of andere weggever, waarmee jij een maillijst opbouwt van ideale klanten
 • Weet je wat jouw superpowers zijn en hoe je deze kunt gebruiken om je te onderscheiden in alles wat je schrijft
 • Denk je nooit meer: Maar wie zit er nu op mij te wachten?
 • Heb je tools om in de toekomst zelf al je teksten te schrijven
 • Vind je het zelfs LEUK om te schrijven, omdat je weet dat je het kunt

Bij dit traject krijg je als bonus:

Templates en voorbeelden voor iedere stap die je zet, die je er altijd weer bij kunt pakken als je iets aan wilt passen of een nieuwe pagina aanmaakt.

Boek een vrijblijvende call met me om te bespreken of dit het traject is voor jou.

We gaan dit programma echt samen doen. Ik begeleid je bij iedere stap.

In drie maanden (12 weken: 12 zoom sessies) zetten we jouw website neer en je fantastische e-book. Zodat jij kunt gaan bouwen aan een vaste fanbase waar je steeds weer nieuwe klanten uit kunt halen.

Ik leer je hoe je aantrekkelijk, aansprekend en rakend schrijft, geef je tips, haal je foutjes eruit, maar jij schrijft. Ik ben niet jouw copywriter, maar jouw schrijfjuf ;-).  Je klanten moeten met jou in zee willen, niet met mij. Bovendien leer je het gelijk voor de toekomst.

We werken 3 maanden samen en hebben wekelijks contact via Zoom en via mail. Alleen op die manier kan ik echt vinger aan de pols houden of jij je écht laat zien en hoef jij je vragen niet op te potten tot je weer eens een contactmoment hebt.

Drie maanden individuele begeleiding en schrijfcoaching bij iedere stap. Wekelijks kunnen sparren. Al je vragen kwijt kunnen. Een stok achter de deur. Waanzinnig aansprekende teksten. Wat is jou dat waard?

Jouw investering in drie maanden exclusieve begeleiding naar jouw zichtbaarheid en nieuwe klanten, met wekelijks contact is €1555,-
(betaling in 3 termijnen van €555,- mogelijk)
Prijzen zijn exclusief btw.

Alice Kempers

Fotograaf

Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven.

Door de ontmoeting met Nadia en haar coaching ben ik echt een aantal lagen doorgegaan. Zij heeft mij laten ervaren hoe het is om mijzelf zichtbaar te maken en hoe ik kan stralen als mens en fotograaf. Nadia heeft mij tools gegeven om vanuit mijn kern, kracht, vrouwelijkheid en professie te schrijven. Tijdens dit traject leek het wel alsof wij soms een telepathisch contact hadden, Nadia's woorden voelde ik al en begreep ik al zonder dat zij ze specifiek uitgesproken had. Of doordat zij vanuit haar intuïtie iets benoemde het bij mij ineens landde en helder werd. Heel mooi. Ik ben Nadia dankbaar voor haar rol in dit bewustwordingsproces."


Ben jij klaar om er echt voor te gaan?

Wil jij deze kans niet aan je voorbij laten gaan, klik dan op de knop om een afspraak voor een vrijblijvende call te plannen om te bespreken of dit het traject is voor jou.

Dit is voor jou als:

 • Je een coach, therapeut of andere missie gedreven ondernemer bent die klaar is om zich te laten zien
 • Je klaar bent om échte stappen te zetten
 • Je wilt investeren in jouw zichtbaarheid en je eraan toe bent jezelf echt te laten zien
 • Je niet op zoek bent naar een copywriter, maar echt wilt dat jouw site jouw vibe ademt
 • Je weet wie je ideale klant is en waar deze tegenaan loopt (Klik anders even hier)

Veelgestelde vragen:

 • Ik ga tussendoor een paar weken op vakantie, gaat dit van mijn tijd af?
  Nee, je kunt gewoon op vakantie gaan en als je ziek bent, pauzeren we ook even. We pakken het wel snel weer op zodat je je niet opnieuw gaat verstoppen!
 • Ik kan niet goed schrijven, is dit wel het traject voor mij?
  Allereerst: Ik ben nog geen klanten tegengekomen die ook écht niet goed konden schrijven, ik vind altijd wel wat moois. En verder: Ik LEER je juist beter schrijven, dus als je het voortaan zelf wilt kunnen én wilt dat jouw energie echt voelbaar is op je site, dan is dit het perfecte traject voor jou.
 • Wat nu als ik vastloop en tussendoor vragen heb?
  Je mag mij altijd mailen als je het even niet meer weet. Vastlopen kan zeker een keer gebeuren en ik help je dan gewoon weer op weg.
>