gratis e-book

Ontdek de magie in jou en verbind je met je droomklanten


Ontdek welke verborgen schatten er in jou zitten en leer je je deze in kunt zetten om jouw droomklanten aan te gaan trekken.

Wil jij: 

  • Weten wat jou anders maakt dan al die andere coaches of therapeuten?
  • Laten zien wat er allemaal voor magie in jou huist?
  • Klanten aantrekken die bij jou passen en waar je blij van wordt?

Schrijf je dan hier in voor mijn inspirerende mails en ontvang mijn e-book Ontdek de magie in jou en verbind je met je droomklanten cadeau.

download mijn e-book


Zo zet je jouw unieke magie in om klanten aan te trekken die bij je passen


Er zijn zo veel coaches en therapeuten. Hoe kun je nu in hemelsnaam nog laten zien dat jij anders bent? Je voelt dat er méér in jou zit dan je nu laat zien. Maar wat dan? Welke woorden horen er echt bij jou? Wat maakt jou uniek? En hoe ga je dat laten zien, zodat je jouw droomklanten aan gaat trekken?

 

In dit e-book ontdek je via 5 simpele oefeningen wat jou zo bijzonder maakt. Vervolgens leer je hoe je dat kunt laten zien, met steeds een fijne, praktische stap die je kunt zetten. Zodat jij je stap voor stap gaat verbinden met jouw droomklanten, omdat verbinding altijd de eerste stap is in het aantrekken van klanten.

Download nu je e-book waarin je leert welke verborgen schatten er al in jou huizen. Je hoeft ze alleen maar te leren zien!

Pas op! Je hier inschrijven kan een blijvend positieve invloed op je leven, je onderneming en je zelfvertrouwen hebben!

Ontvang mijn inspirerende en motiverende mails en krijg mijn e-book ‘Zo blog jij je écht zichtbaar’ cadeau.

Dit (en meer) leer je:


Wat jou uniek maakt

Jij bént niet zoals al die anderen, het wordt tijd dat je dat gaat zien.

Hoe je het hart van je droomklant raakt

Leer hoe je het hart van je ideale klant raakt zodat ze jou nooit meer vergeten.

Dat alles wat je nodig hebt al in je zit

Je hoeft geen jaren zelfonderzoek te doen, alles wat je nodig hebt zit al in je en ik leer je hoe je het stof er vanaf blaast en herontdekt wat jouw magie is.

Hoe jij laat zien wat jou anders maakt

Leer je onderscheiden in een land vol coaches.

Over Mij

Ik ben Nadia Lievaart, de coach met een schrijvershart. Ik leer coaches en therapeuten die voelen dat er méér in ze zit hoe ze hun verborgen magie kunnen vinden en laten zien, zodat ze klanten gaan aantrekken waar ze oprecht blij van worden.


Ik geloof heilig in klanten aantrekken door echt jezelf te zijn en te laten zien. Geen maskers, geen opsmuk. Zonder te hoeven 'pushen' of opscheppen. Dat doe ik zelf en dat leer ik anderen.