Online blogworkshop: Schrijf je naar het hart van je ideale klant

Heb jij altijd al blogs of social media posts willen schrijven waarmee je mensen echt raakt, ze je onthouden en je klanten aantrekt waar je blij van wordt? In deze blogworkshop leer je een supersimpele 'tool' om altijd inspiratie te vinden én zo te schrijven dat jij je lezer onmiddellijk je verhaal in trekt.

Je leert een altijd toepasbare manier om een intro te schrijven dat mensen bijblijft, waardoor ze je blog willen blijven lezen en fan worden.

Ik vertel je over de meest gemaakte fout, waardoor je onmiddellijk lezers verliest. Die hoef jij dus nooit meer te maken.

Ik leer je hoe je altijd inspiratie kunt vinden, met een methode die zo simpel is, dat je bijna niet kunt geloven dat hij werkt.

En ik vertel je hoe jij wie jij echt bent in kunt zetten om jouw ideale klant aan te trekken en hóe je dat doet.

Aan het einde van dit webinar (het is een combinatie van een korte online workshop en een webinar) weet jij hoe jij zo schrijft dat je klanten intrigeert en fan maakt en heb je alvast wat geoefend. Ik laat je namelijk ook een begin maken én ik leer je mijn stappenplan voor de rest van je blog/post. Geen saaie theorie, of 'een lange zit', maar tips die je onmiddellijk toe kunt passen.

Na deze blogworkshop heb je altijd één methode paraat om inspiratie te vinden en aansprekend te schrijven.

Je weet hoe je je klanten aan kunt spreken en waarom jij júist uniek mag zijn in je blog.

  • Een intro dat aanspreekt én magnetisch aantrekkelijk is
  • Een blog dat mensen raakt, zodat ze je niet meer vergeten (blijf 'top of mind')
  • Een blog dat nieuwe klanten aantrekt die écht bij jou passen
  • Eindelijk voelen dat het ook in jou zit, dat ook jij inspiratie kunt vinden, dat ook jij kunt schrijven

Binnenkort  (datum volgt) geef ik deze workshop weer GRATIS online. Deze workshop duurt ongeveer een uur, afhankelijk van de hoeveelheid vragen. Reserveer iets meer dan een uur in je agenda.

Als je deel wilt nemen, klik dan op de knop.

Je bent dan automatisch ook aangemeld voor mijn inspirerende mails.

>