Ontspannen… ja, dat heb je wel verdiend na alles wat er zich de laatste tijd aandiende. Of je nu je helemaal uit de naad hebt gewerkt met kids die thuisonderwijs moesten volgen terwijl jij probeerde ook nog je bedrijf draaiende te houden, af en toe te wassen, het huishouden op orde te houden. Of juist het compleet tegenovergestelde: stille maanden thuis, je bedrijf op zijn gat… En dan hebben we het nog niet over al het nieuws, alle angst, alle boosheid. Het was voor veel mensen gewoon heel veel.
Dus heb je een welverdiende vakantie gepland, of dat nu in je eigen achtertuin is, op de camping, in Nederland of (ver) daarbuiten. Jij hebt je rust en verbinding met je geliefden verdiend!

Maar je wilt natuurlijk wel na de vakantie ook weer nieuwe klanten aantrekken.

Grote kans zelfs dat je door de afgelopen tijd je bedrijf met andere ogen bent gaan bekijken.

Dat je een transformatie doorgemaakt hebt.

Dat je nieuwe kansen ziet en grootse plannen hebt!

 

En stiekem weet je wel dat de kans dan groot is dat er van alles gaat opborrelen als jij in je hangmat ligt met je Mojito!

Want ontspanning geeft heel vaak inspiratie.

Wil jij de kansen die ontspanning jou kan bieden benutten?

Wil jij heerlijk zichtbaar worden deze zomer?

Dan is dit voor jou!

 

Drie dagen een webinar van mij om deze zomer Zinderend Zichtbaar te worden.
(en natuurlijk mag je van mij ook gerust 100% ontspannen in je vakantie en het geleerde ervoor of erna toepassen, maar het gave is: Je hebt dan wel de tools in huis om er iets mee te doen op het moment dat de inspiratie en ideeën zich aandienen)
  • Dag 1: Bloggen in je Bikini: Leer hoe jij júist in de vakantie je zintuigen in kunt zetten om blogs te schrijven waarmee je klanten onmiddellijk je tekst in zuigt én vasthoudt (en dat mag natuurlijk ook in gewone kleren 😉 )

  • Dag 2: Je WIE en WAAROM met een Wijntje: Leer hoe ontspanning jou kan helpen om eindelijk jouw (nieuwe) ideale klant uit te werken en te weten WAAROM je doet wat je doet.

  • Dag 3: Zichtbaar aan Zee: Hoe zorg je nu dat je ook tijdens je vakantie ‘top of mind’ blijft bij je potentiële klanten zónder 24 uur per dag op social media te zitten of geen tijd te hebben voor leuke dingen of je gezin?

Na deze dagen weet jij:
  • hoe je inspiratie kunt vinden, overal en altijd (maar zeker ook op vakantie)

  • hoe je je zintuigen gebruikt om mensen je teksten in te trekken

  • hoe je jouw ideale klant en grote waarom kunt vinden

  • hoe jij ook in de vakantie zichtbaar blijft en vanuit je hangmat klanten aan blijft trekken

Mensen die mijn workshops weleens gevolgd hebben of met mij gewerkt hebben, weten dat ik altijd veel waarde geef. Bij mij zul je geen tien minuten waarde en 3 kwartier pitch krijgen, ik geef je ‘tools’ en zet je écht al in de actie. Bovendien wil ik dat je ook gecommitteerd bent om er echt iets van te gaan maken. Daarom wordt dit geen gratis BOOSTcamp, maar betaal je 11 euro per dag (alsnog een koopje) om mee te doen. €33,- (ex. btw) voor drie dagen groepscoaching van mij.

 

Even praktisch:

Wanneer: 13, 14 en 15 juli om 10:00

Hoe en waar: Via Zoom, lekker vanuit je eigen huis (of waar je ook bent)

 

Wat zeg je ervan? Ben je erbij?

 

 

Veelgestelde vragen:

Ik ben die dagen op vakantie. Kan ik meedoen?
Ik zorg voor een replay die je ook later kunt bekijken. Uiteraard heeft live volgen wel de voorkeur, want dan kun je ook vragen stellen en krijg je des te meer mee.

Voor wat voor ondernemers is dit geschikt?|
Ik richt mij wat voorbeelden betreft vooral op coaches en therapeuten, maar ook als je iets anders doet, kun je heel veel hebben aan mijn tips.

Moet ik dan per se gaan schrijven in mijn vakantie?
Nee hoor. Maar je weet wat je kunt doen als de inspiratie wel komt. Je mag van mij ook echt de hele dag blijven luieren, maar als de inspiratie komt, ben jij er klaar voor!

Wat nu als de inspiratie niet direct komt?
Ik hoor bijna altijd dat inspiratie automatisch komt als je mijn tips toepast, maar mocht dat niet zo zijn (of wil je het echt niet), dan ga je er lekker na je vakantie voor zitten en mijmer je fijn over hoe het was.

 

>